HUIS EN THUISTIPS

Deze blogs gaan over hulpmiddelen in de thuiszorg. Wij geven tips over hulpmiddelen in en om het huis, zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

modern zorgbed met boxspring uitstraling
Onze boxspring look zorgbedden

Nieuw Bed Kopen? Denk Vooruit met een Zorgbed

12/4/2024

Overweegt u de aanschaf van een nieuw bed? Denk vooruit en ontdek hoe een modern vormgegeven zorgbed u niet alleen nu maar ook in de toekomst ondersteuning kan bieden.

Lees complete blog
lage verbandschoen met klittenband sluiting
modieus met perfecte pasvorm

Liromed Verbandschoenen: Comfort en Kwaliteit Voorop

11/1/2024

Verken de wereld van Liromed verbandschoenen, waar traditie, innovatie en comfort samenkomen. Ervaar het ultieme comfort en kwaliteit, speciaal ontworpen voor uw welzijn.

Lees complete blog
De sta-op-stoel uit de ZEN lijn
De Zen sta-op-stoel uit de Zorg Collectie

Comfort en Zorg op Maat: Ontdek de 'Zorgcollectie' van Fitvorm

28/12/2023

Duik in de wereld van Fitvorm en ontdek hoe hun 'Zorgcollectie' sta-op-stoelen het dagelijks leven van mensen met zitbehoeften transformeert. Ervaar hoe maatwerk, ergonomie en innovatieve design samenkomen om comfort en mobiliteit te verbeteren. Lees meer over de unieke aanpak van Fitvorm in het bieden van oplossingen die niet alleen het lichaam ondersteunen, maar ook het welzijn verhogen.

Lees complete blog
twee oudere mensen samen op de bank in hun woonkamer
Zal de WOZO realiteit worden, of blijft het bij mooie woorden?

Thuis Oud Worden: Een Kritische Blik op het WOZO-programma

13/8/2023

WOZO streeft ernaar ouderen thuis te ondersteunen. Deze analyse onderzoekt de beloften, innovaties en uitdagingen van het programma in Nederland.

Lees complete blog
Afbeelding van de TOM Closomat+ Zorgtoilet
TOM Closomat+ Zorgtoilet

TOM Closomat+ Zorgtoilet: Comfort, Veiligheid en Onafhankelijkheid voor Iedereen

3/8/2023

Zoekt u naar een veilige, comfortabele en onafhankelijke toiletoplossing? Maak kennis met de TOM Closomat+ Zorgtoilet bij Arc en Ciel in Ulft. Ontworpen met het oog op ouderen en mensen die thuiszorg nodig hebben, biedt dit toilet een scala aan functies om uw comfort en veiligheid te maximaliseren. Bezoek onze showroom om het zelf te ervaren.

Lees complete blog
OPen Huislift midden in de keuken van een huis
TK Home Solution H300

TK Home Solutions Thuisliften in Onze Showroom

4/7/2023

Betreed de toekomst van thuis mobiliteit met Arc en Ciel! Ontdek de veilige, energiezuinige en comfortabele huisliften van TK Home Solutions in onze showroom in Ulft. Zowel voor nieuwe als bestaande woningen, onze liften verhogen het comfort en de toegankelijkheid van uw woning.

Lees complete blog
traplift in beweging
ASL-technologie

Een revolutionaire traplift-ervaring

16/3/2023

Ontdek de revolutionaire ASL-technologie voor trapliften tijdens de open dag bij Arc en Ciel in Ulft op 6 april! In deze blog introduceren we u tot de unieke voordelen van de ASL-technologie en hoe deze uw traplift-ervaring veiliger en comfortabeler maakt. Lees verder en maak kennis met de toekomst van trapliften!

Lees complete blog
man die zelf zijn bloeddruk meet
Zelf je bloeddruk meten

Goedgekeurd bloeddrukmeters

29/3/2022

Het is van groot belang een goede bloeddrukmeter aan te schaffen: een type dat is goedgekeurd door de Nederlandse Hartstichting. Welke dat zijn en waar u op moet letten leest u hier.

Lees complete blog
liromed verbandschoen rood
Liromed verbandschoen - rood

Passend schoeisel voor moeilijke voeten

3/3/2022

Moeilijke of dikke voeten? Moeite met het vinden van een pantoffel of laars dit goed past? Wij hebben de schoen die past!

Lees complete blog
foto van robert van aalst
Robert van Aalst

Arc en Ciel huis en thuis tips

16/2/2022

Deze blogs gaan over hulpmiddelen in de thuiszorg. Wij geven tips over hulpmiddelen in en om het huis, zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Lees complete blog