0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

HUIS EN THUISTIPS

Deze blogs gaan over hulpmiddelen in de thuiszorg. Wij geven tips over hulpmiddelen in en om het huis, zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Thuis Oud Worden: Een Kritische Blik op het WOZO-programma

13/8/2023
twee oudere mensen samen op de bank in hun woonkamer
Zal de WOZO realiteit worden, of blijft het bij mooie woorden?

WOZO streeft ernaar ouderen thuis te ondersteunen. Deze analyse onderzoekt de beloften, innovaties en uitdagingen van het programma in Nederland.

Lees complete blog

TOM Closomat+ Zorgtoilet: Comfort, Veiligheid en Onafhankelijkheid voor Iedereen

3/8/2023
Afbeelding van de TOM Closomat+ Zorgtoilet
TOM Closomat+ Zorgtoilet

Zoekt u naar een veilige, comfortabele en onafhankelijke toiletoplossing? Maak kennis met de TOM Closomat+ Zorgtoilet bij Arc en Ciel in Ulft. Ontworpen met het oog op ouderen en mensen die thuiszorg nodig hebben, biedt dit toilet een scala aan functies om uw comfort en veiligheid te maximaliseren. Bezoek onze showroom om het zelf te ervaren.

Lees complete blog

TK Home Solutions Thuisliften in Onze Showroom

4/7/2023
OPen Huislift midden in de keuken van een huis
TK Home Solution H300

Betreed de toekomst van thuis mobiliteit met Arc en Ciel! Ontdek de veilige, energiezuinige en comfortabele huisliften van TK Home Solutions in onze showroom in Ulft. Zowel voor nieuwe als bestaande woningen, onze liften verhogen het comfort en de toegankelijkheid van uw woning.

Lees complete blog

Een revolutionaire traplift-ervaring

16/3/2023
traplift in beweging
ASL-technologie

Ontdek de revolutionaire ASL-technologie voor trapliften tijdens de open dag bij Arc en Ciel in Ulft op 6 april! In deze blog introduceren we u tot de unieke voordelen van de ASL-technologie en hoe deze uw traplift-ervaring veiliger en comfortabeler maakt. Lees verder en maak kennis met de toekomst van trapliften!

Lees complete blog

Goedgekeurd bloeddrukmeters

29/3/2022
man die zelf zijn bloeddruk meet
Zelf je bloeddruk meten

Het is van groot belang een goede bloeddrukmeter aan te schaffen: een type dat is goedgekeurd door de Nederlandse Hartstichting. Welke dat zijn en waar u op moet letten leest u hier.

Lees complete blog

Passend schoeisel voor moeilijke voeten

3/3/2022
liromed verbandschoen rood
Liromed verbandschoen - rood

Moeilijke of dikke voeten? Moeite met het vinden van een pantoffel of laars dit goed past? Wij hebben de schoen die past!

Lees complete blog

Arc en Ciel huis en thuis tips

16/2/2022
foto van robert van aalst
Robert van Aalst

Deze blogs gaan over hulpmiddelen in de thuiszorg. Wij geven tips over hulpmiddelen in en om het huis, zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Lees complete blog