telefoon icon
HUIS EN THUISTIPS

Een revolutionaire traplift-ervaring

3/16/2023

Wilt u kennismaken met de nieuwste technologie op het gebied van trapliften? Op 6 april organiseert Arc en Ciel een open dag in hun showroom in Ulft, waar u de geavanceerde ASL-technologie van TK Home Solutions kunt ontdekken. In deze blog nemen we u mee door de unieke voordelen van ASL-technologie en waarom deze een revolutie teweegbrengt in de wereld van trapliften.

Wat is ASL-technologie?

ASL staat voor Advanced Swivel en Leveling Technology, oftewel geavanceerde draai- en waterpastechniek. Deze gepatenteerde technologie is ontwikkeld door TK Home Solutions om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van trapliftgebruikers op het gebied van comfort, veiligheid, installatiemogelijkheden en ruimtebesparing. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de ASL-technologie:

Veilig en soepel rijden: De ASL-technologie zorgt voor een veilige en soepele rit door de stoel en voetensteun gedurende de rit te bewegen richting de veiligste positie. De waterpastechniek houdt de stoel waterpas zodat u van de draaiing niets merkt. Zo ervaart u een comfortabele rit zonder abrupte bewegingen.

Voetensteun los van de aandrijving: In tegenstelling tot veel trapliften waarbij de voetensteun gekoppeld is aan de aandrijving, is bij de trapliften van TK Home Solutions de voetensteun vastgemaakt aan de zitting. Dit maakt de automatische draai mogelijk en zorgt ervoor dat uw voeten en benen ten opzichte van uw heupen in een constante, comfortabele positie blijven.

Meer ruimte en gemak: Door de losse voetensteun kan deze verder naar voren worden geplaatst, waardoor u minder uw knieën hoeft te buigen en open afstappen gemakkelijker wordt. Zowel boven als onder aan de trap kan de stoel in de gewenste richting draaien.

Maatwerk voor iedereen:

De ASL-technologie is ontworpen met het oog op maatwerk. Alle draaibare componenten kunnen op maat worden geprogrammeerd, zodat uw traplift precies op de vorm van uw trap kan worden afgesteld. Dit zorgt ervoor dat u in één soepele beweging naar boven en beneden kunt gaan, ongeacht de vorm van uw trap.

TK Elevator: De kracht achter ASL-technologie:

De ASL-technologie is ontwikkeld en gepatenteerd door TK Elevator, het bedrijf achter TK Home Solutions. Met deze technologie beantwoorden zij aan de wensen en eisen van trapliftgebruikers op het gebied van comfort, veiligheid, installatiemogelijkheden en ruimtebesparing.

Ontdek ASL-technologie in actie:

Benieuwd naar hoe de ASL-technologie werkt in de praktijk? Bekijk de onderstaande video waarin TK Home Solutions laat zien hoe ze met de ASL-technologie meer doen met minder ruimte:

Open dag bij Arc en Ciel in Ulft:

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van de voordelen van de ASL-technologie in het echt? Kom dan naar de open dag op 6 april in de showroom van Arc en Ciel in Ulft. Hier krijgt u de kans om de ASL-technologie zelf uit te proberen en vragen te stellen aan de experts van TK Home Solutions. Ontdek hoe de ASL-technologie uw traplift-ervaring kan verbeteren en hoe u in alle comfort en veiligheid naar boven en beneden kunt gaan.

Conclusie:

De ASL-technologie van TK Home Solutions is een baanbrekende innovatie in de wereld van trapliften. Dankzij de geavanceerde draai- en waterpastechniek, het loskoppelen van de voetensteun van de aandrijving, en het bieden van maatwerk voor iedere gebruiker, zorgt deze technologie voor een veiligere, soepelere en comfortabelere rit. Mis de kans niet om deze revolutionaire technologie in actie te zien en te ervaren tijdens de open dag bij Arc en Ciel in Ulft op 6 april. Wij hopen u daar te zien!

traplift in beweging
ASL-technologie