corona virus icon
ons corona beleid
0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Nieuw in de webshop

In onze webshop Zorghulpmiddelenonline bestelt u snel en makkelijk al uw zorghulpmiddelen. Van rollator tot brace of toch een matras waar u heerlijk uitgerust op wakker wordt?

Of op zoek naar een sta op stoel op maat? Wij hebben een meetstoel waarmee we de ideale stoel voor u samenstellen. Ook adviseren wij u graag bij al uw vragen over langer zelfstandig thuis blijven wonen.

En als u een product niet kunt vinden? Bel of mail gerust. Wij helpen u graag!  

Trust Care Let's Go Indoor rollator

De Let's Go indoor rollator is smal en makkelijk manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes. Biedt ondersteuning en is veilig in alle situaties. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, zoals bijvoorbeeld in de keuken of badkamer als trolley of tafeltje.

naar de webshop

Rehasense Pixel binnenhuis rollator

De Pixel is een praktische multi-functionele ultra-lichtgewicht rollator voor gebruik binnenshuis. Uitermate geschikt voor personen die zelfstandig thuis willen blijven wonen maardaarbij wel enige hulp nodig zijn om zich veilig door het huis te begeven.

naar de webshop

Rehasense Navigator Rollator

De Navigator is verkrijgbaar in de versie Large en Medium. Frame en zitting zijn getest op een maximale belasting van 150 kg. Met comfortabele onderarmschalen. Onderhoudsvrij.

naar de webshop

Vermeiren Quava rollator

De Quava rollator is standaard voorzien van een boodschappentas, welke eenvoudig afneembaar is voor transport.Licht van gewicht, voorzien van comfortabele duwhandvaten, handremmen met parkeerrem en een comfortabele rugsteun.

naar de webshop

Vermeiren Eco-Plus rollator

De Eco-Plus is een lichte, vouwbare 4-wielrollator met een handige tas die zich onder de zitting bevindt. De aangename rugsteun en de zachte zitting zorgen voor optimaal zitcomfort.

naar de webshop

Vermeiren Eco Light rollator

De Eco-light lichtgewicht rollator met anatomische gevormde zachte handgrepen kan eenvoudig worden opgevouwen en is voorzien van automatische inklapbeveiliging.

naar de webshop