corona virus icon
ons corona beleid
0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Nieuw in de webshop

In onze webshop Zorghulpmiddelenonline bestelt u snel en makkelijk al uw zorghulpmiddelen. Van rollator tot brace of toch een matras waar u heerlijk uitgerust op wakker wordt?

Of op zoek naar een sta op stoel op maat? Wij hebben een meetstoel waarmee we de ideale stoel voor u samenstellen. Ook adviseren wij u graag bij al uw vragen over langer zelfstandig thuis blijven wonen.

En als u een product niet kunt vinden? Bel of mail gerust. Wij helpen u graag!  

Evaq Pro zorg en evacuatie matras

De Evaq-Pro is een zorg- en evacuatiematras in één. Deze matras heeft naast een decubitus therapie systeem ook een evacuatie functie. De Evaq-Pro matras is geschikt tot decubitus graad 2.

naar de webshop

Able2 Bedtouwladder - opsta en oefentouw bed

Stevige bedtouwladder van duurzaam nylon met ergonomische handgrepen van anti-slip materiaal. Biedt een helpende hand om tot een zittende positie te komen in bed. Aan ieder bedframe te bevestigen zonder gereedschap.

naar de webshop

Able2 Armtrainer deurmontage - touw

De armtrainer helpt om de bovenlichaamspieren aan te sterken. De 'sterke' arm trekt de andere arm in een vloeiende gecontroleerde beweging omhoog. Met een sterk stoffen bandje dat precies tussen deur en kozijn past.

naar de webshop

Able2 Fietstrainer voor thuis

Thuis in uw eigen stoel toch een beetje fit blijven? Deze stevig fietstrainer zet u voor uw stoel op de grond, voeten op de pedalen en daar gaat u. Binnen blijven en toch bewegen.

naar de webshop

ToonWorkz Praothuus memory

Dit spel is een feest der herkenning voor de geboren en getogen Achterhoeker. De beesten uit het Praothuus figureren op de 72 kaartjes en beelden op humoristische wijze een specifiek woord of gezegde uit. Speel het kek-te-gekke Praothuus Memory en spijker

naar de webshop

Beurer Inhalator - verneveling bij ademhalingsziektes

Inhalator voor de behandeling van de bovenste en onderste luchtwegen, verkoudheid, astma en ademhalingsziektes. Deze vernevelaar is ideaal voor kinderen en voor onderweg.

naar de webshop