Rollators

Goedkope rollators

Naast een groot aantal speciale rollators hebben we ook een aantal eenvoudige, maar stabiele en veilige rollators in ons assortiment. Hieronder een kleine selectie van de firma Vermeieren.

Vermeiren Eco-Plus

Vermeiren Eco-Light

vermeiren eco-light rollator

Vermeiren klassieke rollator 286i

vermeiren 286i rollator

Lichtgewicht rollators

Niet iedereen kan overweg met een gewone rollator. Deze is soms te zwaar om goed mee te kunnen lopen. Speciaal voor deze groep hebben wij enkele extra lichte rollators in ons assortiment.

Standaard rollators

Hier een kleine greep uit onze standaard rollators. Standaard wil echter niet zeggen gewoon! Ook standaard kan een rollator vele bijzondere eigenschappen hebben of voorzien zijn van vele extra's!

Topro Olympos

topro rollator

Aangepaste rollators

Rollator is niet gelijk rollator. Er zijn er die extra licht zijn, geschikt zijn voor zware en/of lange mensen of voorzien zijn van extra hulpmiddelen zoals onderarmschalen. Bent u dus op zoek naar een niet standaard rollator, kijk dan hier is tussen. Zit uw rollator er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.
Want het moet al gek gaan of wij hebben niet precies de rollator die bij u past!

Navigator rollator met onderarmschalen

Binnenhuis rollators

Rollators zijn er niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen. Binnen is er vaak minder ruimte om te manoeuvreren en extra grote wielen zijn binnen ook niet erg zinvol. Daarom hebben wij rollators speciaal voor binnen in ons assortiment. Licht in gewicht, makkelijk om te manoeuvreren en met een handig dienblad.