Orthopedische pantoffels

Warm en comfortabel

Orthopedische pantoffels zijn speciaal gemaakt voor mensen met voetafwijkingen, heup- en/of knieklachten, na een voet operatie, scheefstand en voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige pantoffel.

Wij hebben een groot aantal orthopedische schoenen en pantoffels in ons assortiment. Vergrote instap, antislipzool, klittenband sluiting, voetbed en nog veel meer.

liromed pantoffels diverse kleuren

Liromed

Liromed, sinds 1923, is een Duits kwaliteitsmerk dat zich gespecialiseerd heeft op de productie van orthopedische pantoffels en schoenen.

Dunloop pantoffels diverse kleuren

Dunloop

Dunloop is een echte schoenen fabrikant. Wij hebben de orthopedische sloffen van Dunlop met een grote wijde opening, zodat ook opgezwollen en dikke voeten hier makkelijk in passen.

nature comfort orthopedische pantoffels

Nature Comfort

Nature Comfort pantoffels zijn multifunctioneel en licht van gewicht. Vormvast, antistatisch met een goede verdamping van vocht bij transpirerende voeten. Gemaakt van zachte materialen.

Aantrekkelijk en modieus

Vroeger waren speciale schoenen en pantoffels vaak plomp, lelijk en zagen er ouderwets uit. Dat is niet meer.

Ook wij zijn van mening dat het uiterlijk van speciale pantoffels belangrijk is. U wilt er tenslotte goed uitzien, maar niet ten koste van gebruiksgemak of kwaliteit.

Daarom verkopen wij pantoffels in vele modieuze kleuren die gemaakt zijn voor moeilijke voeten.

Catalogus

Download hieronder (PDF) de complete catalogus van Liromed (DE)

Wij hebben niet alle modellen uit deze catalogus in ons assortiment. Heeft u echter een schoen of pantoffel gevonden die u niet online bij ons kunt bestellen, neem dan contact met ons op!

Donwload PDF
gestapelde kiezelstenen