Donderdag 6 april open dag trap- en huisliften

montage traplift thuis
Op zoek naar oplossingen voor een levensloopbestendige woning? Kom dan naar de open dag bij Arc en Ciel! Samen met TK Home Solutions organiseren wij deze dag vol inspiratie en informatie over trap- en huisliften.
bediening van de traplift in handvat

TK Home Solutions heeft als missie om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van hun klanten. Zo bieden zij onder andere trapliften aan als fantastische oplossing voor ouderen en mensen met een handicap om hun zelfstandigheid in huis terug te geven.

Tijdens de open dag vertelt Farid Oilad Adj Amar, General Manager van TK Home Solutions, meer over de expertise in plaatsing aan de binnenzijde van de trap en de innovatieve technieken, zoals de Advanced Swivel and Leveling techniek, die het mogelijk maken om zelfs bij hele steile of smalle trappen een traplift te plaatsen.

Ontdek ook de schitterende huisliften in verschillende uitvoeringen en laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden voor een levensloopbestendige woning tijdens deze open dag in onze showroom in Ulft.

Traplift stoel
demonstratie trapliften in onze showroom

TK Home Solutions

Bij TK Home Solutions hebben wij het voorrecht om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van onze klanten. Neem bijvoorbeeld de traplift, voor veel mensen geen leuke aankoop maar wel een fantastische oplossing om ouderen en mensen met een handicap hun zelfstandigheid in huis terug te geven.

Wij willen dat onze klanten mobiel en zelfstandig kunnen blijven in eigen huis. Met onze producten streven we ernaar om woningen levensloopbestendig te maken. Tenslotte blijft uw huis, uw thuis en begrijpen wij hoe graag u in uw woning wilt blijven, ook als het traplopen lastiger wordt!

Traplift stoelen in diverse kleuren

Wij werken voortdurend aan de veiligheid en innovatie van onze producten. Zo hebben wij onze expertise in plaatsing aan de binnenzijde (spilzijde) van de trap en denken wij niet alleen aan veiligheid voor de trapliftgebruiker maar ook voor de trapgebruiker(s). Door onze Advanced Swivel and Leveling techniek kunnen wij zelfs een traplift plaatsen bij hele steile of smalle trappen.

Onze trapliften worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Krimpen aan den IJssel. Op deze manier kunnen wij onze klanten niet alleen een veilig en innovatief, maar ook een duurzaam product aanbieden. Naast trapliften hebben wij ook schitterende huisliften in verschillende uitvoeringen.

Laat uzelf vooral inspireren en informeren tijdens de open dag bij onze partner Arc en Ciel.

Klik op de PDF-icon hieronder en download de folder!