Arc en Ciel bij Mantelzorgmarkt Zevenaar

de Arc en Ciel stand gevuld met innovatieve zorghulpmiddelen

Op de Mantelzorgmarkt in de Turmac Cultuurfabriek heeft Arc en Ciel, onder leiding van eigenaar Robert van Aalst, een selectieve beursstand ingericht om mantelzorgers en bezoekers kennis te laten maken met onze producten. De eerste foto toont Robert die waakzaam over onze stand kijkt, klaar om zijn kennis en expertise te delen over de hulpmiddelen die wij aanbieden. Zijn aanwezigheid benadrukt de persoonlijke betrokkenheid en de toewijding van Arc en Ciel om producten te leveren die echt een verschil maken in het leven van onze klanten.

Het beperkte deel van ons assortiment dat we mee konden nemen was zorgvuldig gekozen om een goede indruk te geven van de kwaliteit en functionaliteit van onze producten, zoals de sta-op-stoelen en rollators die in de foto's te zien zijn. Deze hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, niet alleen voor degenen die zorg nodig hebben, maar ook voor de mantelzorgers die deze zorg verlenen.

Robert adviseert geïnteresseerde bezoekers

We zijn verheugd over de positieve reacties die we van bezoekers hebben ontvangen en we waarderen de gelegenheid om onze producten persoonlijk te demonstreren en vragen te beantwoorden. Robert en het team van Arc en Ciel zijn trots om deel uit te maken van een evenement dat de onmisbare rol van mantelzorgers in onze samenleving erkent en viert.

Voor meer informatie over het volledige assortiment van Arc en Ciel en hoe onze producten u kunnen ondersteunen, nodigen we u uit om onze showroom in Ulft te bezoeken of direct contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en de beste zorgoplossingen.