Themadag trap- en thuisliften bij Arc en Ciel

Traplift met persoon zittend op stoeltje
Klant ziet toekomstig traplift geprojecteerd in eigen woning via Mixed Reality

Ulft - Op 17 november is het net als elke donderdag Open Huis bij Arc en Ciel. Maar dan wel met een bijzonder tintje. Het is een themadag, waarop trapliften en huisliften centraal staan. De fabrikant/ leverancier is aanwezig voor uitleg en demonstraties. Wie die dag tot aankoop beslist krijgt S00 euro korting.

Door Reinier Kroesen.

Een traplift kan een zeer welkome aanvulling zijn als je graag in je bestaande huis wilt blijven wonen, maar door een beperking niet meer zo mobiel bent. Vooral in deze tijd, waarin je niet zo maar een meer passende andere woning vindt vanwege het schaarse aanbod en de hoge prijzen. Dan is het goed om te weten dat er goede, passende oplossingen zijn voor elk type trap. Trapliften zijn tegenwoordig ook qua uitvoering slank uitgevoerd, neutraal vormgegeven, zodat ze geen opvallend onderdeel van je interieur zijn. Wat ook van belang is: de veiligheid voor de anderen in huis, die de trap blijven belopen. Er moet voldoende trapbreedte overblijven, een goede looplijn, om valpartijen te voorkomen. In consumentenprogramma's zoals Kassa komen nog wel eens voorbeelden voorbij van niet goed geplaatste trappen, niet deugdelijke modellen, goedkoop blijkt vaker duurkoop. Laat u zich daarom vooral eerst eens goed en uitvoerig voorlichten, bijvoorbeeld op de themadag op donderdag 17 november.

Klant ziet toekomstig traplift geprojecteerd in eigen woning via Mixed Reality

Arc en Ciel is leverancier van de 5200 traplift van TKE Home Solutions, voorheen ThyssenKrupp. Die past op iedere trap en kan zelfs naar zolder doorgetrokken worden. Met de innovatieve zogeheten Hololinc-technologie wordt de trap tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten, waarna die op maat wordt geproduceerd. En het mooist is dan dat die dan niet veel later al thuis gemonteerd wordt. Al met al hoeft geen enkele trap een onoverkomelijk obstakel te zijn om gewoon zelfstandig te blijven wonen, in eigen huis.

En wat men vaak niet eens overweegt, is eens na te denken over een huislift. Best veel woningen zijn daar geschikt voor, of geschikt te maken. En daarbij: verhuizen is ook niet eenvoudig, en je wilt toch het liefst in je eigen vertrouwde huis en buurt blijven. In de showroom van Arc en Ciel is een goed voorbeeld te zien waarvan Robert en Angelique van Aalst u graag de werking willen laten zien en demonstreren. Kom gewoon eens vrijblijvend binnenkijken op die themadag, of een andere donderdag. Op afspraak is het ook mogelijk om op een ander moment te komen door de week. Koffie, thee, een gezellig praatje en goed en gedegen advies zijn bij Arc en Ciel altijd gratis, graag tot ziens!