telefoon icon
HUIS EN THUISTIPS

TK Home Solutions Thuisliften in Onze Showroom

7/4/2023

Ervaar de revolutie in thuis mobiliteit! Bij Arc en Ciel, gevestigd in Ulft, hebben we een speciale aanbieding voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de toegankelijkheid en het comfort van hun huis. In onze showroom hebben we een volledig functionerende thuislift van TK Home Solutions, klaar om uitgeprobeerd te worden.

TK Home Solutions is een bekende naam in de wereld van huisliften, die bekend staat om hun stille, energiezuinige en veilige liften. Deze liften zijn ontworpen om het comfort en de toegankelijkheid in uw huis te vergroten, ongeacht uw mobiliteitsniveau.

Veiligheid eerst

Elke lift van TK Home Solutions is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Overbelastingsbeveiliging, overtoerentalregeling, nood- en veiligheidsstop, noodtelefoon en inklembeveiliging zijn allemaal standaard ingebouwd. Met deze functies bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare rit, elke keer dat u de lift gebruikt.

Milieuvriendelijk

Daarnaast zijn de liften van TK Home Solutions energiezuinig, met een standaard energieklasse A. Dit wordt bereikt door een minimaal stroomverbruik en een zuinige stand-by functie, wat bijdraagt aan een milieubewuste keuze.

Zorgeloze Installatie en Onderhoud

Maak u geen zorgen over een ingewikkeld installatieproces. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het plaatsen van een lift in uw huis geen complex en ingrijpend verbouwproject. Vanaf het moment dat u besluit een lift aan te schaffen, begeleiden de adviseurs en specialisten van TK Home Solutions u gedurende het hele proces, van installatie tot het onderhouden van uw lift in topconditie. Met een optionele jaarlijkse onderhoudsbeurt door een van hun gespecialiseerde monteurs, kunt u er zeker van zijn dat uw lift altijd in topconditie is.

Huislift H300 energiezuinig en fluisterstil

Niet Alleen Voor Nieuwbouwwoningen

Een veelgehoorde misvatting is dat een lift alleen kan worden geplaatst in nieuwbouwwoningen. De technologie van vandaag biedt echter veel meer mogelijkheden. Liften van TK Home Solutions kunnen zonder al teveel aanpassingen ook prima in bestaande woningen worden geplaatst. Dit heeft alles te maken met de compacte uitvoering van hun moderne huisliften.

Kom en Ervaar het Zelf

Bij Arc en Ciel nodigen we u graag uit om onze baanbrekende technologie eigenhandig te ontdekken. Kom langs op elke donderdag na 10:00 uur en ervaar onze TK Home Solutions thuislift in onze demonstratieruimte. Als donderdagen u niet uitkomen, dan kunnen we altijd een privé-afspraak voor u regelen. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ons gebouw is eenvoudig toegankelijk.

OPen Huislift midden in de keuken van een huis
TK Home Solution H300