telefoon icon
HUIS EN THUISTIPS

TOM Closomat+ Zorgtoilet: Comfort, Veiligheid en Onafhankelijkheid voor Iedereen

8/3/2023

Welkom op de blog van Arc en Ciel in Ulft! Vandaag hebben we iets speciaals om met u te delen. Als u op zoek bent naar een toiletoplossing die comfort, veiligheid en onafhankelijkheid biedt, dan is onze TOM Closomat+ Zorgtoilet precies wat u nodig heeft. Dit product is ontworpen met het oog op de behoeften van ouderen en mensen die thuiszorg nodig hebben, maar het is ook perfect voor mensen met een fors postuur of een fysieke beperking.

Kenmerken die Uw Comfort en Veiligheid Verhogen

De TOM Closomat+ is meer dan een gewoon toilet. Het is een hoogwaardige zorgtoilet, ontworpen om u de best mogelijke ervaring te bieden. De zitting is extreem belastbaar en biedt een groot zitoppervlak, wat zorgt voor optimale ondersteuning en rompbalans. Dit is vooral belangrijk voor mensen die zijdelings moeten overstappen of die last hebben van spasmes.

Wat de TOM Closomat+ echt bijzonder maakt, is de douche arm met hoge capaciteit. Deze spuit het water exact verticaal omhoog, waardoor het risico op infecties, zoals blaasontsteking bij vrouwen, wordt verminderd. De douche arm is ook zijdelings instelbaar, wat ideaal is voor mensen met een scheve zithouding.

Een ander kenmerk dat we willen benadrukken, is de föhn met indirecte droging. Dit voorkomt thermische belasting van de huid, waardoor het comfort en de veiligheid worden verhoogd.

Volledig Aanpasbaar aan Uw Behoeften

Als het gaat om bediening, is de TOM Closomat+ volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Het is zelfs mogelijk om een contactloze bediening te hebben, wat bijdraagt aan de algehele hygiëne.

Maar het houdt hier niet op. De TOM Closomat+ is ook geschikt voor gebruik met een douchestoel en kan worden gecombineerd met een toiletlift. Dit maakt het opstaan en gaan zitten een stuk eenvoudiger en veiliger.

Met een ingebouwde douche

Het Belang van de Juiste Toilethoogte

Het kiezen van de juiste hoogte voor het toilet is uiterst belangrijk. Een te hoge zit kan problemen veroorzaken met de stoelgang en de blaas, en kan als pijnlijk worden ervaren. Daarom raden wij u aan om ons te raadplegen voor advies in samenwerking met een ergotherapeut.

Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om het opstaan vanaf het toilet makkelijker te maken, zoals toiletsteunen, wandgrepen, een hogere toiletpot of toiletverhoger, en een toiletlift voor de juiste zithoogte en veilige transfer.

Bezoek Onze Showroom

Bij Arc en Ciel in Ulft hebben we een TOM Closomat+ Zorgtoilet in onze showroom. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen, het toilet te bekijken en zelfs uit te proberen als u dat wilt. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste toiletoplossing voor uw specifieke behoeften.

Bij Arc en Ciel in Ulft zijn we trots op onze missie om de kwaliteit van leven van onze klanten te verbeteren. Met de TOM Closomat+ Zorgtoilet bieden we een oplossing die een verschil maakt in het dagelijks leven van veel mensen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom en u te laten zien hoe de TOM Closomat+ uw leven kan verbeteren!

Afbeelding van de TOM Closomat+ Zorgtoilet
TOM Closomat+ Zorgtoilet