telefoon icon
HUIS EN THUISTIPS

Comfort en Zorg op Maat: Ontdek de 'Zorgcollectie' van Fitvorm

12/28/2023

<span class ="tekst-links">Fitvorm</span>: Waar ergonomie en maatwerk samenkomen in zorgstoelen

Bij Fitvorm draait alles om het verhogen van het welzijn van mensen. Dit is niet alleen een missie; het is onze passie. Vooral voor ouderen en mensen met gezondheidsproblemen, die veel tijd zittend doorbrengen, is comfort en ergonomie van essentieel belang. De 'Zorgcollectie' van Fitvorm is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

De Filosofie van Fitvorm: Maatwerk voor elk individu

Fitvorm begrijpt dat iedereen uniek is. Dit geldt ook voor onze zitbehoeften. Net zoals kleding en schoenen op maat worden gekocht, verdient iedereen een zitmeubel dat perfect aansluit bij hun lichaamsbouw. Dit maatwerk is cruciaal voor mensen die veel tijd zittend doorbrengen, omdat het helpt fysieke klachten en afnemende mobiliteit te voorkomen.

De Zorgcollectie: Een combinatie van comfort en ondersteuning

De Zorgcollectie omvat elektrisch verstelbare fauteuils die speciaal zijn ontworpen voor mensen die extra zorg nodig hebben. Dit kunnen personen zijn die zelfstandig wonen of in een zorgomgeving verblijven. De collectie staat bekend om haar weldadig zitcomfort en biedt specifieke ondersteuningsmogelijkheden die bijdragen aan meer zelfredzaamheid.

De twee belangrijke modellen in de zorgcollectie:

Fitform 570 Vario Zorgfauteuil:

fitvorm sta op stoel in staande positie
Sta op stoel in staande positie

Deze fauteuil is breed inzetbaar en biedt tal van individuele aanpassingen, opties en accessoires.

Het beschikt over een sta-op functie, waardoor gebruikers gemakkelijker kunnen opstaan.

Op maat gemaakt voor elke gebruiker, wat zorgt voor een optimale zithouding.

Fitform 564 ZEN Zorgstoel:

Speciaal ontwikkeld voor mensen met mentale of neurologische aandoeningen.

De stoel heeft een instelbare schommelbeweging die ontspanning bevordert en onrust vermindert.

Voorgeprogrammeerde gebruikersprofielen zorgen ervoor dat de stoelbewegingen perfect aansluiten bij de behoeften van de gebruiker.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid

Fitvorm's toewijding gaat verder dan alleen het bieden van comfort. Het bedrijf legt een sterke nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Van het doneren van fauteuils aan mensen in nood tot het hergebruiken van materialen en het streven naar een duurzame productie, Fitvorm zet zich in voor mens, milieu en samenleving.

Conclusie:

De Zorgcollectie van Fitvorm is meer dan alleen een reeks producten. Het is een manifestatie van de toewijding van het bedrijf aan het verbeteren van de levenskwaliteit voor mensen die extra zorg nodig hebben. Met een focus op maatwerk, comfort en ondersteuning, toont Fitvorm aan dat zorg en welzijn hand in hand gaan.

Voor meer informatie over de Zorgcollectie of om een gratis zitadvies op maat te krijgen, kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen.

De sta-op-stoel uit de ZEN lijn
De Zen sta-op-stoel uit de Zorg Collectie