telefoon icon
HUIS EN THUISTIPS

Liromed Verbandschoenen: Comfort en Kwaliteit Voorop

1/11/2024

Liromed: Een Traditie van Comfort, Kwaliteit en Therapeutische Ondersteuning

Sinds de oprichting in 1923, heeft Liromed zich ontwikkeld tot een symbool van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie in de schoenenindustrie. Begonnen door onze grootvader, Josef Schumacher, in een voormalige tabaksfabriek, is Liromed uitgegroeid tot een bedrijf dat generaties lang voortbestaat, zich aanpassend aan veranderende tijden en behoeften.

De Focus op Verbandschoenen

In onze huidige collectie ligt de nadruk op Liromed verbandschoenen. Deze zijn niet alleen een product, maar een belichaming van onze toewijding aan comfort en kwaliteit, vooral voor mensen met voetproblemen zoals wonden, diabetes, artritis, oedeem, en vergroeiingen. Liromed verbandschoenen zijn gemaakt van zacht materiaal met een grote opening voor gemakkelijke instap. Ze zijn ontworpen en kunnen worden aangepast door middel van klittenband, ritssluiting of veters, en hebben ruimte voor een speciaal voetbed.

Innovatie en Kwaliteit

Onze verbandschoenen kenmerken zich door innovatieve technologieën zoals;

RUCO-BAC-AGP

Klik op foto voor meer info...

RUCO-PUR-FINISH

Voor een gezond voetklimaat

DUPLEX-MEMBRAN®

Voor drukontlasting en comfortabele demping

Een Erfenis van Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Liromed verbandschoenen zijn meer dan een product; ze zijn een erfstuk van onze familie, doorgegeven met dezelfde liefde en aandacht voor detail. Ze bieden uitzonderlijk comfort en zijn ideaal voor ouderen die op zoek zijn naar duurzaam, ondersteunend schoeisel.

Vergoeding en Verkrijging

Belangrijk is dat onze verbandschoenen (gedeeltelijk) vergoed worden door de basisverzekering, zoals opgenomen in het reglement hulpmiddelen van zorgverzekeraars. Voor aanschaf raden wij aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de specifieke voorwaarden.

Toekomstgerichte Traditie

Met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en comfort, staan Liromed verbandschoenen synoniem voor een leven van welzijn en tevredenheid. Wij zijn trots deze traditie voort te zetten en bieden u, onze gewaardeerde klant, het allerbeste.

Bestellen?

Klaar om het comfort en de kwaliteit van Liromed verbandschoenen zelf te ervaren? Ontdek ons assortiment en vind uw perfecte paar in onze webshop. <span class ="tekst-links">Klik hier </span>en begin vandaag nog met genieten van ongeëvenaard loopcomfort!

lage verbandschoen met klittenband sluiting
modieus met perfecte pasvorm