Top - Zorg

Glijlakens

Complete systemen

Het complete systeem voor het draaien en positioneren van (zwaarlijvige) mensen met gereduceerde mobiliteit, pijn of drukplekken. Glij- steek- en treklakens voor de professional, thuis- en mantelzorger. Een compleet in-bed systeem.

1

Het complete systeem

De Immedia 4WayGlide bestrijkt het gehele matras en is een compleet in-bed systeem voor het draaien en positioneren van (zwaarlijvige) mensen met gereduceerde mobiliteit, pijn of drukplekken.
Etac 4WayGlide set Immedia EIM4309
2

4WayGlide Maxi Matras Treklaken 140/180

Aanvulling op Immedia 4WayGlide set of TwinSheet4Glide set als u een extra treklaken wilt bestellen. Het treklaken is voorzien van diverse handgrepen. Niet los gebruiken.
4WayGlide Maxi Matras Treklaken 140/180
3

SatinSheet glijlaken

Dit glijlaken maakt zijwaarts verplaatsen en rollen van personen in bed eenvoudig. De randen hebben een brede remstrook om uit bed glijden te voorkomen.
SatinSheet glijlaken

Immedia 4WayGlide

immedia Twin Sheet 4way glide
Immedia Twin Sheet 4Way Glide

Permanent glijmatras om cliënten te positioneren en verplaatsen in bed. Geschikt voor (zwaarlijvige) cliënten met sterk gereduceerde mobiliteit.

Maakt kostbare wentelsystemen overbodig.

Het Immedia 4WayGlide in-bed systeem is ons meestgeavanceerde hulpmiddel dat gecombineerd kan worden met diverse patiëntenliften(zowel verrijdbare liften als plafondliftsystemen) om de verzorger nog meer te ontlasten bij de transfers, het positioneren en zelfs bij het draaien van de cliënt.

Draaien en positioneren Immedia

4WayGlide is een compleet in-bed systeem voor het positioneren en verplaatsen van (zwaarlijvige) cliënten met gereduceerde mobiliteit, pijn of drukplekken. Door de zeer lage frictie is de cliënt gemakkelijk te verplaatsen en kan de cliënt zelf nog microbewegingen maken. Immedia 4WayGlide ligt permanent in bed en bestaat uit twee delen: een GlideMattress en een NylonSheet met blokkeermechanisme voor gecontroleerde verplaatsing in alle richtingen.

Incontinentie laken

Immedia In2Sheet 4Directions

Permanent glijlaken om cliënten te verplaatsen in bed. Geschikt voor cliënten waarbij het pijnlijk, ongewenst of moeilijk is om een glijlaken aan te brengen en die last hebben van ongewenst urineverlies of overmatige transpiratie.

incontinentie laken
Incontinentie laken

Een unieke uitbreiding van het Immedia SatinSheet systeem betreft het In2Sheet 4Directionincontinentie glijlaken met Satin onderzijde. Hiermee wordt het in-bed-systeemvoor positioneren, verplaatsen en draaien in bed dus ook bruikbaar voor cliënten met ongewenst urineverlies of overmatige transpiratie.

close up incontinentie laken
Close up incontinentie laken

Immedia MultiGlide

Immedia MultiGlide is een uitgebreid assortiment producten om cliënten te positioneren in bed. Met name in alle situaties waar een lage wrijving onder drukpunten noodzakelijk is. MultiGlide wordt voor gebruik door de zorgverlener aangebracht en dient na gebruik weer te worden verwijderd.

MultiGlide glijzeilen

glijzeil
Glijzeil