Top - Zorg

Draai Schuif Stoel

Zelfstandig opstaan en zitten

Onze draai-schuif-stoel is de meest handige eetkamer stoel voor iedereen die niet, of heel moeilijk, zelfstandig van en aan tafel kan gaan. De gepatenteerde oplossingen die zelfstandig opstaan en gaan zitten weer mogelijk maakt.

1

Zelfstandig opstaan en zitten

De draai schuif stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Draai Schuif Stoel
2

Half gedraaid

Draai de stoel naar links of rechts. De stoel zal voor de veiligheid in de gedraaide positie vergrendelen.
draai schuif stoel in draai stand
3

Draai schuif stoel geheel gedraaid

De gebruiker kan nu plaatsnemen op de stoel. Let op dat de stoel alleen aan tafel gebruikt kan worden. De stoel is niet ontworpen voor gebruik in de vrije ruimte!
draai schuif stoel geheel gedraaid

Gemakkelijk aan tafel plaatsnemen en aanschuiven dankzij het ingenieuze en gepatendeerde draai- en schuifsysteem.

De stoelzitting kan naar wens naar links of naar rechts gedraaid worden voor een gemakkelijke instap. Zodra de stoel weer naar de tafel gedraaid staat kan de zitting zonder kracht in twee standen naar de tafel geschoven worden, waardoor de gebruiker netjes aan tafel zit.

Gebruikers die voorheen hulp nodig hadden om goed aan tafel plaats te nemen kunnen nu zelfstandig goed en veilig plaats nemen. Deze eetkamerstoel vergroot de zelfredzaamheid en is belastbaar tot een gebruikersgewicht van 120 kg.

Ondersteunend personeel hoeft door deze stoel minder kracht te zetten om iemand netjes aan tafel te plaatsen waardoor het personeel minder belast wordt.

Uitermate geschikt voor verzorgingstehuizen en/of mantelzorgers die er vaak alleen voorstaan.