0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl
Top
zorgproducten

Top Matrassen

Een matras voor iedere situatie

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot "Hier uw tekst, hier uw tekst" wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar "lorem ipsum" ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn.

1

Roos matrassen - matras Gentle

De 3 Roos matrassen zijn de perfecte combinatie van een matras met een drukverlagende toplaag en een individueel instelbare onderlaag. Speciaal voor zware mensen met lichamelijke klachten, maar zeker ook voor iedereen die op zoek is naar een top matras.
Roos matrassen - matras Gentle
2

Evaq Pro-XL zorg en evacuatiematras

De Evaq-Pro XL is een zorg- en evacuatiematras in één. Matras met decubitus therapie systeem, graad 4 tot 250kg, inclusief evacuatie functie. Evacueer snel en veilig
Roos matrassen - matras Gentle
3

Speciaal ontwikkelde Parkinson matras

Beter slapen op deze speciale Parkinson matras. Vermindert nachtelijk transpireren. Maakt het makkelijker om te gaan zitten en van houding te veranderen. 14 dagen proefslapen.
Speciaal ontwikkelde Parkinson matras
corona virus icon
ons corona beleid