Top - Zorg

Top zorg matrassen

Een matras voor iedere situatie

Matrassen zijn er te kust en te keur. Van goedkoop tot duur, van eenvoudig tot gespecialiseerd, voor een speciale doelgroep of in een afwijken maat, kortom de keus is enorm. Maar waar moet u nu eigenlijk zijn voor een 'echte' zorgmatras?

Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in zorgproducten. Niet alleen op het gebied van mobiliteit en het zelfstandig blijven wonen, maar ook om de zorg in en rondom het bed. Producten voor de verzorging in bed, hulp bij het in en uit bed gaan, beddengoed en matrassen of de huur/koop van een professioneel zorgbed.

Bij ons kunt u dus ook terecht voor de 'echte' zorgmatras.

Onze matrassen zijn speciaal ontwikkel voor de zorg, thuis of in een professionele setting. Of u nu alleen op zoek bent naar een zorgmatras of het complete pakket aan zorgmiddelen rondom het bed?

Wij geven professioneel advies en in onze showroom kunt u zelf zien en uitproberen of het bij u past!

Dit zijn onze Top Zorg zorgmatrassen.

1

Roos matrassen - matras Gentle

De 3 Roos matrassen zijn de perfecte combinatie van een matras met een drukverlagende toplaag en een individueel instelbare onderlaag. Speciaal voor zware mensen met lichamelijke klachten, maar zeker ook voor iedereen die op zoek is naar een top matras.
Roos matrassen - matras Gentle
2

Evaq Pro-XL zorg en evacuatiematras

De Evaq-Pro XL is een zorg- en evacuatiematras in één. Matras met decubitus therapie systeem, graad 4 tot 250kg, inclusief evacuatie functie. Evacueer snel en veilig
Evaq Pro-XL zorg en evacuatiematras
3

Speciaal ontwikkelde Parkinson matras

Beter slapen op deze speciale Parkinson matras. Vermindert nachtelijk transpireren. Maakt het makkelijker om te gaan zitten en van houding te veranderen. 14 dagen proefslapen.
Speciaal ontwikkelde Parkinson matras