Goed zitten en slapen bij Arc en Ciel

robert van aalst demo goed zitten

ULFT - Bij Arc en Ciel is alles erop gericht om het zelfstandig blijven wonen te realiseren en te kunnen continueren. Goed kunnen zitten en slapen is uitermate belangrijk. Bij Arc en Ciel krijgt men hulp en advies op maat.

Op 30 en 31 oktober zijn de sta-op-stoelendagen bij het Ulftse bedrijf; op donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur.Arc en Ciel zorg is erkend zit-adviseur voor de regio Achterhoek. Comfortabel zitten hangt af van veel factoren. Een stoel moet passen als een maatpak, met goede ondersteuning voor het lichaam. Bovendien is het belangrijk dat de gebruiker kan opstaan. Maatwerk voorkomt dat iemand last krijgt van rugklachten of afgeknelde zenuwen-bloedvaten.

Robert van Aalst van Arc en Ciel: "Ieder mens is uniek en krijgt ook een unieke stoel. De prijs-kwaliteitverhouding is voor de consument erg belangrijk. Uiteindelijk stelt de cliënt samen met de eigen adviseurs de stoel samen." De collectie fauteuils van Arc en Ciel bieden de mogelijkheid om verantwoord te zitten, omdat het product individueel op maat geleverd wordt. Dus geen standaard maatvoeringen zoals bijvoorbeeld small, medium of large. Bij de fauteuils van deze fabrikanten wordt de zithoogte, zitdiepte en de armleggerhoogte individueel op de behoefte van de gebruiker aangepast. Daarbij kunnen extra opties worden toegevoegd die het zitcomfort verhogen. Het gaat hier bijvoorbeeld om een lenden- of neksteun. Bij iedere keuze staat de cliënt, met zijn of haar unieke lichaamsmaten centraal. "Ook houden we rekening met uw eventuele klachten zoals: rug-, heup- en knieklachten."

In de showroom aan Voorstsestraat 1 in Ulft is een speciale elektronische meetstoel aanwezig. Uitgebreid getrainde en gecertificeerde adviseurs kunnen met behulp van deze passtoel de maten op de juiste manier vastleggen. Deze correcte maatvoering zorgt voor een goed onderbouwd advies, waardoor er een goed onderbouwde keuze gemaakt kan worden in het type fauteuil, die het beste past. Een modulair zitsysteem is ontwikkeld en dat bestaat uit een mechaniek met 3 motoren die onafhankelijk diverse functies aansturen. Waarbij men de rugleuning, de beenondersteuning en de speciale relaxkanteling naar eigen behoefte kan instellen. Verder is de fauteuil voorzien van een uitstekend hulpmiddel om gebruikers met sta-op problemen op een verantwoorde manier tot staan te brengen. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid vergroot en het lichaam ontlast.Er is een ruime keuze uit diverse bekledingsstoffen, van prachtig stofdesign tot leder. Er zijn bijvoorbeeld ook bekledingsstoffen waardoorheen geen vloeistoffen kunnen binnendringen.

Van Aalst: "Kom gerust langs op onze open dagen of maak een afspraak."

Meer info of afspraken via tel. 0315-842021.

Niet in de gelegenheid om met eigen vervoer te komen?
Dan kan men gebruik maken van de haal- en breng service of bezoek aan huis.