Blueline Alert dwaaldetectiesysteem

Robert met de vertegenwoordiger van MobileTrack voor de BlueLine Track standaard in de shworoom

Dwaaldetectiesysteem

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep met(verstandelijke) beperkingen, dementie en dwaalcliënten, geschikt voor zowel binnen en buiten.

locatie bepaling voor binnen
Locatie bepaling voor binnen
locatie bepaling voor buiten op mobiel
Locatie bepaling op je mobiel

Via het systeem kunt u veilige leefcirkels creëren voor buiten en binnen. Zo kunt u delen van de leefomgeving ontoegankelijk maken door deuren en liften te voorzien van deurcontacten die op slot gaan, of u krijgt een bericht als client in een ruimte komt waar deze niet mag komen. U kunt ook altijd zien waar client zich bevindt.  

uit kamer detectie
Uit kamer detectie
deurcontact met zender
Deurcontact met zender

Buiten kan de client gevolgd worden d.m.v. een GPS-systeem dat waarschuwt als hij/zij de veilige fysieke cirkel dreigt te verlaten. U krijgt dan een melding via uw mobile telefoon, een pager of door een bericht van de meldkamer.

Het systeem kan flexibel ingesteld worden en met bestaande systemen gekoppeld worden.

blueline alert box
BlueLine Box

Blueline Box.

Het systeem bestaat uit een box en diverse tags. De box kan(vast) geïnstalleerd worden onder een plafond of gemonteerd worden op een verrijdbare standaard. De box kan als een standalone systeem gebruikt worden, of als een Cloud toepassing. Koppelingen kunnen gemaakt worden via Ethernet, POE, Wifi en Sim.


tags als polsband of pleister
Diverse  tags
Onbereikbaar voor client

Tags.

Er bestaan diverse dwaaldetectie tags die eenvoudig aangebracht kunnen worden. Dit kan in de vorm van een horloge, polsbandje, aan de riem of een pleister. De laatste kan op de rug van de client geplakt worden, zodat deze niet door de client zelf verwijderd kan worden.  

blueline alert kastje plus oplader
BlueLine Alert

Het systeem

  • is veilig
  • is snel
  • is nauwkeurig
  • is betrouwbaar

Wet zorg en dwang

Wet zorg en dwang (Wzd) treedt 1 januari 2020 in werking. De Wet zorg en dwang beschermt cliënten tegen onvrijwillige zorg met een stappenplan dat waarborgt dat alle mogelijkheden voor vrijwillige zorg in beeld komen. Zie https://www.dwangindezorg.nl/wzd.

Wilt u weten of de BlueLine Dwaaldetectie ook iets is voor uw clienten en organisatie neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen over dit mooie systeem.

Wilt u meer weten over dit systeem en alle ins en outs, maak dan een afspraak of kom op donderdag van 10.00 - 16.00 uur naar onze showroom in Ulft.