0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Domotica

domotica

Ook bij beveiliging.
De Arc en Ciel alarmeringssystemen zijn voor jong en oud. Misschien woont u alleen. Of heeft u een beperking, maar wilt u toch zo lang mogelijk zelfstandig leven. Het alarmeringssysteem is ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens sport, survival en andere evenementen.

Maar ook voor toepassingen in de beveiliging of bij koerier- en transportdiensten komt het systeem goed van pas.

“Laatst was ik op pad met mijn scootmobiel en kreeg ik pech. Met één druk op de knop had ik contact met de mobiele telefoon van mijn zoon. Ik hoefde niet eens uit te leggen waar ik was. Via internet en een satellietverbinding wist hij me meteen te traceren. De techniek staat voor niks. Voordat ik het wist, was mijn zoon bij me. Wat was ik blij met mijn alarmeringssysteem. Eigenlijk zou iedere alleenstaande zo’n systeem moeten hebben.”
[meneer Zandvliet, 63 jaar]

Spreek-luisterverbinding.

thuis alarmering
praktisch gebruik van domotica

Met een alarmeringssysteem van Arc en Ciel voelt u zich wel zo veilig! Het apparaatje is te vergelijken met een mobiele telefoon, net zo handzaam en gemakkelijk mee te nemen.

Met één druk op de knop komt een spreek-luisterverbinding tot stand. Vooraf is ingeprogrammeerd wie de oproep ontvangt; uw kinderen, buren of een verpleegkundige. Dat kunt u zelf aangeven.

“Ik vind het prettig om zo lang mogelijk thuis te wonen. Lekker in mijn eigen vertrouwde omgeving. Sinds kort heb ik een alarmeringssysteem. Dit geeft mij en mijn kinderen een veilig gevoel. Dankzij de alarmering kan ik met een gerust gevoel ook buitenshuis op pad. Ik voel me weer vrij om te gaan en staan waar ik wil. Heerlijk die onafhankelijkheid. Als er wat is, komt mijn bericht binnen bij de alarmcentrale en niet bij familie. Daar heb ik voor gekozen. Mijn kinderen wonen niet in de buurt en ik vind het belangrijk om meteen professionele hulp te krijgen.”
[mevrouw te Dalen, 78 jaar]