Arc en Ciel introduceert eigen matrassenlijn

drukverlagende matras

ULFT – Volgens Robert van Aalst van Arc en Ciel en Zorghulpmiddelenonline.nl worden in deze periode jaarlijks de meeste matrassen verkocht. Mooie aanleiding om de door hemzelf ontwikkelde lijn van hoogwaardige Combitop Matrassen juist nu te presenteren.

Ze zijn te leveren in vijf verschillende uitvoeringen, een medisch, sport, comfort, preventief en zorgmatras. Voor jong en oud, voor de (top)sporter, maar ook de bouwvakker die ’s nachts eveneens moet herstellen. Voor mensen die er om geneeskundige redenen profijt van hebben maar ook gewoon voor iedereen die lekker uitgerust wakker wil worden.

Van Aalst: “De Combitop matrassen zijn afgestemd op diverse doelgroepen. Medische matrassen voor mensen met rugklachten, of bijvoorbeeld reumapatiënten. Mensen met kwetsuren, zwangere vrouwen en degenen die een houdingsafhankelijk beroep hebben, zoals een administratief medewerker of stratenmaker. Vooraf wordt een individuele analyse gemaakt van de persoon in kwestie, gekeken naar lichaamsbouw en gevraagd naar specifieke wensen. De klant kan op basis van dit advies naar eigen inzicht de opbouw van het matras bepalen. Kiezen uit een ondergrond van foam, latex of visco bijvoorbeeld, met een afwerklaag die zowel zacht, hard als medium kan zijn. En dat alles met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Die matrassen bieden al zoveel comfort, dat een eenvoudige latten- of andere bedbodem als basis volstaat.”

“De Combitop-Sport-Line is speciaal ontwikkeld voor de (top)sporters. Ook voor hen geldt: hoe beter men slaapt, hoe sneller het lichaam hersteld na topprestaties. Men kan kiezen voor een matras thuis maar ook een extra exemplaar voor onderweg, die doelgroep beschikt dan lang niet altijd over de meest ideale slaapomgeving".

De Preventie-Line is zo ontworpen dat men ‘s ochtends niet meer opstaat met stijve en pijnlijke gewrichten. Comfort-Line matrassen zijn vervaardigd uit Zwitsers SoliCore-schuim, dat zorgt voor optimale ondersteuning en lighouding tijdens de slaap. Daarnaast hebben ze een goede vocht- en luchtregulatie. Die variant kan continu en langdurig belast worden, net zoals in de gezondheidszorg. De Zorg- en Medic Line series zijn beide gericht op de medische sector.

Onder de merknaam Combitop vallen enkele specifieke uitvoeringen, zoals het Parkinson-, dementie- en fibromyalgimatras. Dementerenden slapen veel beter op een op hun situatie aangepast matras, zo hebben zowel zij als het verplegend personeel een veel rustiger nacht. Die Parkinsonmatrassen verkoop ik nu al regelmatig, we kennen praktijkvoorbeelden van patiënten die er zichtbaar profijt van hebben.”

matras speciaal ontworpen voor parkinson patiënten
Matras speciaal ontworpen voor parkinson patinënten

Bezoek voor meer info de showroom.
Elke donderdag open van 10.00 – 16.00 uur, of op afspraak.

Adres: Voorstsestraat 1,

7071 PH Ulft,

Tel.: 0315 – 842021