Zorgkrant oktober 2020

Voorpagina zorgkrant oktober 2020

Het is ons dan toch nog gelukt. Het coranavirus is nog niet verslagen en onze geplande voorjaarsuitgave van de Zorgkrant viel daardoor ook in het water, maar nu alles weer een beetje opgang is gekomen is er ook weer een nieuwe uitgave van de Zorgkrant.

Nieuws uit de zorgwereld, ondernemers uit de zorgwereld die zich presenteren, een puzzel waar weer mooie prijzen mee te winnen zijn, actiebonnen die u kunt inwisselen tijdens onze themadagen en nog veel meer.

En wilt u echt het onderste uit de kan, kom dan naar één van onze themadagen in oktober.  Wij geven dan extra korting op enkele topproducten en u krijgt advies, niet allen van ons, maar ook de fabrikant is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk in de Zorgkrant wanneer deze themadagen precies zijn en kom naar onze showroom aan de Voorstsestraat 1 in Ulft. De koffie staat klaar en er is voldoende ruimte om alles veilig te laten verlopen.

Krijgt u de Zorgkrant niet in de bus of wilt u hem ook digitaal in uw bezit hebben? Download dan onze laatste uitgave, de Zorgkrant van oktober 2020 als pdf.

Tot ziens en wie weet zie ik u in onze showroom?