Zorgkrant mei 2022

voorkant zorgkrant mei 2022

Een nieuwe lente, een nieuwe Zorgkrant. Vol met informatie voor jong, maar vooral de net wat oudere doelgroep. Als je al een flink aantal jaren op je teller hebt, eenmaal wat ouder en wijzer bent komen de levensvragen en het besef dat je je moet blijven focussen op de toekomst. Hoe wil je lekker blijven wonen? Actief blijven en kunnen blijven genieten van al het moois dat het leven kan bieden, ondanks bepaalde beperkingen die zich met het klimmen van de jaren aandienen. En ja, het gaat altijd net anders dan je wilt.

Arc en Ciel kan dan een uitkomst zijn, met praktische hulpmiddelen op zorggebied, oprechte aandacht, advies, innovatieve producten, om fijn door te kunnen.

In deze nieuwe Zorgkrant leest u hier weer van alles over. Download de krant (klik op het icoontje onder aan de pagina) in PDF-formaat en lees de Zorgkrant eens op uw gemak door.

En heeft u nog vragen of wilt u bepaalde artikelen zelf eens bekijken en uitproberen? Kom dan eens langs in onze showroom in Ulft. U bent altijd van harte welkom.