September stoelenmaand bij Arc en Ciel

sta op stoel blauw

ULFT – In rap tempo krijgt Zorghulpmiddelen Online van Arc en Ciel ook landelijk bekendheid. Beheerder Robert van Aalst was jarenlang actief bij grote zorgorganisaties. Zo verkreeg hij de nodige kennis van zorg en weet hij aan welke producten de oudere behoefte heeft, om zo lang mogelijk thuis te wonen. Hij signaleert, ontdekt en ontwikkelt steeds weer de nieuwste innovatieve zorghulpmiddelen en dat blijkt aan te slaan. In september is het Stoelenmaand, zowel in de showroom als online.

Dan ligt de focus op een door de klant geheel zelf samen te stellen modern vormgegeven nieuw type sta-op-stoel. Robert wil daarnaast graag de compacte, inklapbare Smart Chair elektrische rolstoel bij het grote publiek introduceren.Arc en Ciel en Zorghulpmiddelen Online zijn onafhankelijk, dus heeft van Aalst de handen vrij om zaken te verkopen waar de consument gebrek aan heeft, zonder zich te hoeven houden aan regels van derden.

Centraal staan vakkennis, service, maatwerk en een goede garantie. Vorig jaar startte die webshop, waar alle zorgproducten uit het assortiment ook 24/7 via internet te bestellen zijn. De (medische) hulpmiddelen worden bezorgd in heel Nederland. Zowel particulieren als zorginstanties uit alle windstreken weten Arc en Ciel – vaak via mond-op-mond reclame –te vinden.

Op het gebied van zitcomfort jaar werd vorig jaar de draai-schuif eetkamerstoel op de markt gebracht. Die heeft een roterende, uitschuifbare zitting, iemand met beperkte krachten kan zonder hulp van anderen zo toch zelfstandig aan de eettafel gaan zitten en weer opstaan.

Nieuwe stoelenlijn

Nu komt Arc en Ciel met een nieuwe lijn sta-op-stoelen voor een betaalbare prijs. De klant kan die comfortstoel geheel naar eigen wens samenstellen. Zelf bepalen welke rugleuning de beste ondersteuning biedt, welke armlegger het prettigst aanvoelt en er het mooist uitzien. Met een heel scala aan bekledingsstoffen kan men deze aanpassen aan de rest van het interieur, zodat de relaxstoel huiselijk en comfortabel oogt. Met een afstandsbediening kan die in beweging gezet worden, eerst wat omhoog, dan in de schuine stand, zodat men uit de stoel kan komen. Tijdens de Stoelenmaand kost deze tweemotorige variant ter introductie slechts 1295 euro.

Smart Chair vouwrolstoel

Door zijn geringe gewicht is de opvouwbare elektrische rolstoel de oplossing voor iedereen die graag onderweg is. Maar, door de compacte vorm ook in huis zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk dankzij een eenvoudig met de hand bestuurbare knop. De gebruiker kan zelfstandig op pad en ontlast zo de mantelzorger.De Smart Chair is in een handomdraai opgevouwen en kan probleemloos mee in kofferbak of trein. Deze rolstoel is zowel licht als robuust: de XL-variant kan belast worden tot 150 kilo. Twee lithium accu’s bieden een actieradius van maximaal achttien kilometer.

Door Reinier Kroesen

Ook tijdens de Stoelenmaand houdt Arc en Ciel in de showroom - elke donderdag open van 10.00 – 16.00 uur.

Op afspraak bent u ook op andere tijdstippen welkom.

Adres:
Voorstsestraat 1,
7071 PH Ulft.

Tel.: 0315 – 842021