Senioren Actief Beurs Achterhoek

senioren actief beurs

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober is er weer een Senioren Actief Beurs. Deze keer aan de Voorstsestraat 1 in Ulft, op het terrein van Arc en Ciel Zorg.

Diversre locale en landelijke zorg aanbieders geven dan weer acte de présence en laten u kennis maken met de laatste snufjes op het gebied van thuis zorg. Of het nu gaat om trapliften of rollators, stap op stoelen medische matrassen of domotica. Van mobiliteit tot persoonlijke verzorging, er is voor ieder wat wils.

De beurs is open;  
- zaterdag van 10.00 - 16.00 uur
- zondag van   11.00 - 16.00 uur

De toegang is zoals altijd gratis! Kom langs, u bent van harte welkom.

De standhouders zijn;

Arc en Ciel
Arc en Ciel is een jong en dynamisch bedrijf dat zich inzet voor het ontwerpen en realiseren van individueel maatwerk in zorg- en woonmogelijkheden voor kinderen, (jong)volwassenen en senioren met een lichamelijke beperking.
www.arcenciel.nl

Wenters Tegels
Wenters Tegels & Vloeren biedt u een ruime collectie wand- en vloertegels, XXL vloertegels, keramisch parket, tegelstroken en mozaïek.
https://wenterstegelsenvloeren.nl/

Zorghulpmiddelenonline
Uw online thuiszorgwinkel voor rollators,senioren bedden,braces,scootmobielen, drempelhulp,matrassen en heel veel zorghulpmiddelen.
www.zorghulpmiddelenonline.nl

Evaq Pro Line - Evacuatiematrassen
Maak uw evacuatieplan compleet met de Evaq-Pro zorg- en evacuatie matras. Bespaar tijd, materiaal en personeel, maar evacueer sneller. Het complete systeem in één.
www.evaq-pro-line.nl

Wildkamp Aalten
Technische groothandel met meer dan 100.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Bijna altijd gratis bezorgd, vakkundig advies en optimale service. Meer dan 45 vestigingen.
https://www.wildkamp.nl/

Combitop
Op zoek naar een speciale zorg of sport matras? Of een top matras voor thuis? Wij zijn uw matrassen specialist.
www.combitop-matrassen.shop

Ikkink Vragder
Autobedrijf Ikink Autobedrijf Ikink is al bijna 40 jaar een begrip in Vragender en omstreken, opgericht op 1 september 1980 door Joop Ikink.
https://www.ikink.nl/

Azora
Zelfstandig thuis wonen gaat niet meer? U wilt zoveel mogelijk uw eigen leven blijven leiden? Azora zorgt met haar 8 prachtige locaties, enthousiaste vrijwilligers en deskundige medewerkers voor excellente zorg in de Achterhoek.
https://www.azora.nl/

T Loor golfbaan
Golfclub ’t Lohr, dé korte golfbaan van de Achterhoek! Iedereen kan bij ons terecht om te golfen, vanwege het laagdrempelige karakter.
https://golfinvoorst.nl/

Kwerreveld  Dakbedekking
Duurzaam Dak Concept. Vitaal uitgangspunt voor ontwerp, bouw en beheer van vastgoed.
http://www.kwerreveld.nl/

Openmakelaars Ulft
Op zoek naar een makelaar met een originele, creatieve en krachtige aanpak? Dan zijn wij jouw (t)huisspecialist in Arnhem, Nijmegen en Ulft.
https://www.openmakelaars.nl/

Penders Voet Zorg
Penders Voetzorg is een totaalaanbieder van professionele en persoonlijke oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen. Lees verder op onze website.
https://www.pendersvoetzorg.nl/

Ten Boom Ergo
Ergotherapie omgeving Doetinchem. Met welke vragen kan ik naar een ergotherapeut?
https://www.ergotherapietenboom.com/

Rehasens Rollators
Rehasense produceert een grote range van geselecteerde, hoog gekwalificeerde mobiliteitsproducten voor de fysiek gehandicapte en oudere mensen in onze samenleving.
https://rehasense.com/nl/

Thyssenkrupp Huis lift en Traplift
Voordelen van een traplift van thyssenkrupp: Past op bijna iedere trap, meest ergonomische stoel, uw trap blijft altijd beloopbaar en snelle levering
https://trapliften.nl/

Roege Drempelhulp
Roege International is specialist in aanpassingen (hulpmiddelen) voor woningen en gebouwen van ouderen en gehandicapten. Neem snel een kijkje!
https://drempelhulpen.com/

O4 Roelstoelen Varsseveld
De beste rolstoel vind je bij O4 Wheelchairs, de rolstoelspecialist. Wij maken lichtrijdende rolstoelen voor jou op maat. Bekijk ons rolstoelaanbod.
https://www.rolstoel.nl/

Resec Terborg
Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit bij de Grootste in Zonwering. Bezoek nu de website of kom langs bij één van onze 39 vestigingen.
https://www.ambiance-zonwering.nl

Frazer fietsemaker Ulft
Elektrische fiets of fiets kopen bij dé fietsenwinkel van Ulft, Doetinchem e.o.? Bekijk dan hier het assortiment van Gazelle, Batavus, Sparta en meer!
https://frazer.biketotaal.nl/

Guv Aalten
De werkwijze van GUV verschilt sterk van andere (landelijke) organisaties. GUV heeft namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten.
https://www.guv.nl/

Feukkink Tand Technieken
Bent u toe aan een nieuw kunstgebit of klikgebit, heeft u een loszittende prothese of ervaart u andere ongemakken? Stap gerust binnen voor een gratis gebitscontrole en advies. Feukkink geeft je graag een lach.
https://www.tppfeukkink.nl/

United Care
United Care is producent en leverancier van innovatieve tilliften, staliften, plafondliften en andere transferhulpmiddelen voor zorg- en welzijnsorganisaties.
https://www.unitedcare.nl

Massage Daisy Makerink
Mijn massages kunnen verlichting bieden bij een burn-out, trauma, te veel stress, een minderwaardigheidscomplex en nog veel meer.
http://massagemarkerink.nl/

Fitform
De allerbeste sta-op stoel van Nederland!
✓ NKH Keurmerk
✓ Gemaakt van duurzame materialen
✓ 10 jaar garantie
✓ Eigentijds, comfortabel en verstelbaar
https://www.fitform.nl/

Jan te Voerdt Megchelen Horeca
Jan ter Voert is een van oudsher zeer gedegen familiebedrijf. Ooit begonnen als klein café en langzaam uitgegroeid tot een waar icoon in de regio. We liggen enkele minuten van de Duitse grens af en ongeveer 20 kilometer van Doetinchem.
https://www.jantervoert.nl

Achterhoekscootmobiel.nl
Bij Achterhoek Scootmobiel vindt u altijd de nieuwste  opvouwbare scootmobiel. Comfortabel, veilig en eenvoudig in gebruik. Kom naar onze showroom in Ulft of laat u aan huis adviseren .
https://www.achterhoekscootmobiel.nl/

Zozijn
Onze begeleiding en ondersteuning zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen.
https://www.zozijn.nl/

Verhoeve Installatie
Insallatiebedrijf Verhoeven. Uw professionele installateur voor cv installatie, sanitair en airconditioning. Nu ook voor Pelletketels en Biomassa.
https://installatiebedrijfverhoeven.nl/

HG Webdesign
Website laten maken, grafisch ontwerp en SEO (zoekmachine optimalisatie)? Moderne, veilige websites gemaakt door het webdesign bureau 'Uut' Winterswijk.
www.hgwebdesign.nl

De Baron Computers Dinxperlo  
Wij voorzien u van de hoogste kwaliteit, zowel op service- als op productniveau is kwaliteit altijd ons uitgangspunt.
https://baroncomputers.nl/

Kiwitz Isolatie Ulft
Sinds 1980 isoleert de Kiwitz Groep al spouwmuren. Eerst onder de naam van JAKI en sinds 2010 onder de naam van Comfort Company.
https://www.comfort-company.nl/

Dijkstra Klimaat Techniek
Aan zowel het bedrijfsleven als  particulier verlenen wij graag onze diensten van levering nieuw, reparatie, onderhoud en 24/7 storingsdienst(en).
https://www.dijkstra-klimaattechniek.nl/

Stichting Socorro
Stichting Socorro is voor uw evenement, activiteiten, organisatie of bedrijf de oplossing op het gebied van eerste hulpverlening.
https://www.stichtingsocorro.nl/wp/

Stichting Secureline
Bij ons kunt uw terecht als u op zoek bent naar Eerste hulpverleners  en/of Verkeersregelaars.
http://www.secureline-online.nl/

Green Care Living
Green Care Living levert kant-en-klare zorgwoningen voor mensen met een zorgbehoefte in de directe nabijheid van hun partner of familie.
https://www.greencareliving.nl

Marley Cloud
Voor uw (tijdelijk) systeembeheer staan we voor u paraat ! Ook voor hard- en software installatie en onderhoud & cloudzaken.
https://www.marly-computers.com/

Domotisafe
DomotiSafe adviseert, begeleid, levert en programmeert diverse domotica systemen.
https://www.domotisafe.eu/

GUV Lichtenvoorde
Dit sfeervolle afscheidscentrum heeft als naamgever de stichter van de uitvaartzorg in Lichtenvoorde, de heer H.H.W. Wekking. Er is, ook al is het afscheidscentrum kleinschalig meer mogelijk dan op het eerste oog lijkt. Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.
https://www.guv.nl/uitvaartcentra/guvuitvaartcentrum-lichtenvoorde