Hoog-laag zorgbed - extra breed

lima care hoog-laag zorgbedden

Nieuw in ons programma zijn de modieuze hoog-laag zorgbedden uit de Lima Care bedden line. Complete verpleegbedden met vele accessoires, veilig, zo stabiel als een huis en verkrijgbaar tot een breedte van 110cm en 220 cm lang! Daarnaast is dit bed geschikt voor personen met een gewicht tot 175 kg.

Als u dus op zoek bent naar een betrouwbaar, modieus en stabiel bed die voldoet aan alle zorgeisen, dan is dit misschien wel het bed dat u zocht?

lima care zorgbed zonder matras
Lima Care zorgbed

Opvallend betrouwbaar

Deze hoog-laag bedden uit de Lima Care kunnen uitgerust worden met onrusthekken. Dit kan een doorlopend onrusthek zijn over de gehele lengte van het bed, of één die verdeeld is in twee of drie gelijke delen. Of u kiest voor een onrusthek dat bestaat uit 1/3 – 2/3 delen. De onrusthekken die verdeeld zijn kennen ook een tussenstand. Hierdoor kan dit deel gebruikt worden als op-sta hulp of als oriëntatie punt.

moderne slaapkamer met zorgbed
Lima Care zorgbed - Home
lima care hoog-laag bed met liftfunctie
Lima Care - zorgbed lift

Wat merkt u als gebruiker?

De bedden uit de Lima Care line, verkrijgbaar tot een binnenmaat van 110 x 220 cm en geschikt voor personen tot een gewicht van 175 kg, hebben een sterke schaarconstructie zodat u zonder wiebelen omhoog en omlaag lift. Met de handige handschakelaar kunt u het bed zelf in iedere gewenste stand verstellen. Het bed ondersteunt u ook bij het rechtop komen en maakt zo de transfer eenvoudig.  

overzicht van opties
Opties - Lima Care zorgbedden

Opties.

Dit hoog-laag zorgbed is al heel compleet, maar u kunt ook kiezen uit de volgende extra’s;

  •  Accupakket
  • Comfortschotel
  •  Wielkappen
  •  Onderbed verlichting
  •  Bedverlening
  •  Papegaai met afrolbare riem
  •  Ligvlakverlenging
  • Sta-op-beugel
  •  Bedlamp

lima-care hoog-laag zorgbed met schotelbodem
Lima Care zorgbed schotel comfort

Zorgbed voor thuis.

 

De Lima 2000 is ook leverbaar als Lima Home. Naast de standaardkleuren Piemont mokka, County oak en Beech is het Home model ook verkrijgbaar met drie verschillende projectstoffen Maya, KingLKat en Ultra. De functies van het bed blijven identiek, maar de Home bedden hebben een meer huiselijke uitstraling.

home care bed
Lima Care Home