Exposanten in de rij voor Senioren Actief Beurs 2016

senioren actief beurs

Voor de aanstaande Senioren Actief Beurs op 31 januari 2016, ditmaal in en om Partycentrum De Kruisberg is onder potentiële exposanten opvallend veel belangstelling. De organiserende instanties Arc en Ciel en PrivaZorg de Achterhoek streven met hun opzet naar een zowel informerend als gezellig dagje uit. Niet alleen voor de ouderen maar voor het hele gezin en iedereen die maar enig raakvlak heeft met de oudere doelgroep. Zorghulpmiddelenonline.nl en RevaMed, twee van de inmiddels al meer dan veertig aangemelde standhouders geven alvast nadere uitleg over hun activiteiten. Zorghulpmiddelenonline is een dochteronderneming van Arc en Ciel in Ulft (particuliere instantie voor individuele woon- en zorgoplossingen).

Sinds een jaar is de webshop van die onderneming online. Op de site zijn alle mogelijke zorghulpmiddelen te koop met een goede prijs-kwaliteitverhouding tegen optimale service. Een compleet aanbod voor zowel senioren als ieder ander op zoek naar handige hulpmiddelen die het dagelijks functioneren vergemakkelijken. Tevens zijn er zorgartikelen voor therapie, revalidatie of incidenteel gebruik verkrijgbaar.

Robert van Aalst van Arc en Ciel:

De webwinkel is een Achterhoeks steunpunt voor thuiszorgartikelen, die zowel digitaal als fysiek dicht bij de klant staat. Men kan natuurlijk direct thuis achter de computer een artikel bestellen. Maar, men kan voor aankoop ook eerst een bezoek brengen aan onze showroom in Ulft, voor nadere uitleg en advies".

Zorghulpmiddelen is overigens een nogal ruim begrip. Het aanbod omvat bijvoorbeeld alle zaken die maar enigszins met mobiliteit te maken hebben (scootmobielen, rollators, rolstoelen) en zit- en slaapcomfort (sta-op stoelen, verstelbare bedden). Daarnaast het hele scala aan hulpartikelen voor persoonlijke verzorging en hygiëne. Prijstechnisch is men bij aankoop van bepaalde producten mogelijk zelfs veel voordeliger uit dan bij langdurige huur, een overweging waard.

REVAMED

Ook RevaMed heeft een stand gehuurd op de Senioren Actief Beurs. Het bedrijf uit Zwolle importeert, levert en onderhoudt producten en diensten binnen de revalidatie- en medische markt. Een soort van groothandel met jarenlange expertise en een volledige service, die levert aan dealers door heel Nederland.

Arie Langemaat, commercieel medewerker: “We zijn bezig met een online platform, zeg maar een Bol.com, maar dan op medisch gebied. Waarom wij op de beurs staan? Als toeleverancier hou je zo binding met de klant. Wat hebben ze nodig, wat is wel en niet praktisch. In Doetinchem presenteren wij onder andere diverse scootmobielen en de nieuwste mobiliteitstrends zoals de rollator voor mensen met Parkinson. Daarnaast toont RevaMed ook de neXus III Standard, een ultracompact op te vouwen lichtgewicht rollator zonder loshangende remkabels en een opvallend stevige zit.”

De gratis toegankelijke beurs begint 31 januari 2016 om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

www.zorghulpmiddelenonline.nl

www.revamed.com

Door Reinier Kroesen