Bezoek uit Duitsland

instructies gebruik draai-schuif-stoel

In onze showroom waar Arc en Ciel, Combitop-Matrassen en Zorghulpmiddelenonline allemaal onderdak hebben gevonden kregen we laatst bezoek uit Duitsland. 50 bejaarden en senioren wisten ons, op uitnodiging van de Katholieke Bond voor Ouderen Afdeling Silvode/Terborg, te vinden.

Zij bezochten meerdere plekken in de omgeving om kennis te maken en informatie te verzamelen over o.a. de thuiszorg in Nederland. Hoe is dit in ons land geregeld en wat zijn de mogelijkheden? Op de foto zien we dhr. Van Aalst een demonstratie geven van onze Draai Transfer Stoel. De stoel waarmee u, zonder geschuif en getrek, eenvoudig en zelfstandig aan/van tafel kunt gaan.  Een uniek product en binnenkort verkrijgbaar in diverse modellen.

Daarnaast was er ook aandacht voor ons matrassen systeem van Combitop-Matrassen. Unieke matrassen voor de zorg, specifiek aangepast aan de wensen en eisen van de klant. Daarbij is er niet alleen oog voor het matras, maar wordt er gezocht naar de beste combinatie van matras, bedbodem en bed. Complete slaapsystemen met een moderne en huiselijke uitstraling. Speciaal voor de zorg thuis en natuurlijk voor iedereen die op zoek is naar compleet slaapsysteem dat helemaal op hem/haar is afgesteld.