Arc en Ciel voor een comfortabel elektrisch voertuig

scootmobiel en andere elektrische hulpmiddelen

Sinds de introductie, eind jaren 80 van de vorige eeuw, is de scootmobiel vertrouwd geraakt in het straatbeeld. Op dit moment zijn er in Nederland ongeveer 250.000 scootmobielen in omloop. De gebruikers ervan ervaren dagelijks het praktische nut, gemak en comfort van de scootmobiel.

Arc en Ciel is een erkende onafhankelijke regionale leverancier van alle bekende grote merken. Scootmobielen met 3 of 4 wielen, voor de lange afstanden of voor lokaal gebruik om boodschappen te doen. Demontabele scootmobielen om mee te nemen achter in de auto. van de populaire prijsklasse tot het hoogste segment. Voor elk budget.

Bezuinigingen bij de gemeentes betekenen voor velen een eigen CAK-bijdrage voor scootmobielen. Scootmobielen vanuit de WMO werden verstrekt vanuit een zeer beperkte keuze, de zogenaamd goedkoopst adequate oplossing. En dat is dikwijls niet wat de klant echt wil. De mensen willen hun onafhankelijke en actieve levensstijl behouden en zelf kunnen beslissen waarop ze rijden.

De nieuwe generatie scootmobielen zijn grensverleggend op het gebied van comfort, snelheid, veiligheid, stabiliteit, betrouwbaarheid en design. Onbekendheid met de materie speelt een behoorlijke rol. Door de eigen bijdrage zijn er veel scootmobielen weer ingeleverd bij de gemeentes. Met als gevolg dat nieuwe aanvragers een gebruikte scootmobiel uit de herverstrekking krijgen. In combinatie met de eigen bijdrage is het al gauw aantrekkelijker om zelf tot aanschaf over te gaan.

Arc en Ciel verwacht een nog verdere afbouw van verstrekkingen door de noodzakelijke bezuinigingen van de gemeentes en een sterke groei van de particuliere markt met klanten, die zelf willen kiezen, die hogere eisen zullen stellen aan de scootmobiel en waar voor hun geld eisen door eerlijke prijzen. In plaats van natura kunt u een PGB (geld) vragen aan de gemeente. Het is een grote misvatting en onwaarheid dat een PGB scootmobiel duurder is dan de verstrekking in natura. Met het bedrag dat u ontvangt, heeft u alle keuzevrijheid en bent u betrokken bij de aanschaf van uw scootmobiel. Al uw wensen en eisen kunnen werkelijkheid worden. Afhankelijk van die wensen is het soms noodzakelijk om zelf nog een financiële bijdrage te leveren, maar dan heeft u ook een veel betere scootmobiel dan bij de verstrekking in natura. Inruil voor een nog betere of nieuwere scootmobiel is altijd mogelijk.

Uw wensen en eisen kunnen veranderen in de loop van de tijd want niet alles is te voorzien.Arc en Ciel helpt u graag verder bij het aanvragen van het PGB. Voor verder professioneel advies schakelt Arc en Ciel, op uw verzoek, geheel kosteloos een ergotherapeut voor u in. U heeft meer keus dan u denkt en kunt terecht hogere eisen stellen aan uw scootmobiel. Betere vering, langere afstanden, hogere snelheden, mooier design, beter maatwerk, meer veiligheid. Voor de koude jaargetijden zijn er oplossingen met geringe kosten. Aanhangwagens, tomtom, kinderzitjes, windschermen en kleur naar eigen smaak. Laat u adviseren voor een bewuste keuze! En durf zelf te kiezen wat het beste bij u past.

U vindt Arc en Ciel,

Voorstsestraat 1, Ulft.

Tel: 0315-842021.  

Kom eens langs voor een kijkje, een vrijblijvend advies en een kopje koffie.