telefoon icon
HUIS EN THUISTIPS

Arc en Ciel huis en thuis tips

2/16/2022

Arc en Ciel is verkoper en adviseur op het gebied van zorghulpmiddelen en mobiliteit, maar richt zich ook op alles wat daarbij komt kijken. Vanaf deze editie van De Ulftse Krant legt oprichter Robert van Aalst in een column telkens weer de focus op een ander product of andere service, die hij zowel in de showroom in Ulft als online aanbiedt. Deze keer eerst een introductie van de organisatie.

De showroom van Arc en Ciel is gevestigd aan de Voorstsestraat, dichtbij de watertoren. Die is onder gebracht in een pand waar in vroeger tijden een feestzaal zat. Een zicht locatie op een kruising van regionale routes, met ruime parkeergelegenheid.

Website
Robert: “Onze winkel hebben we vanwege die oppervlakte heel ruim kunnen opzetten en de anderhalve meter afstand houden is hier dus geen enkel probleem. Vanzelfsprekend houden we ons altijd aan de actuele richtlijnen van het RIVM. Elke donderdag kan men hier zo binnenlopen, op andere dagen graag op afspraak. Bezoek aan huis is tevens mogelijk. Ook Arc en Ciel heeft geen gemakkelijke periode achter de rug, maar ik ben heel blij dat we enkele jaren geleden ook een webwinkel,  Zorghulpmiddelenonline.nl, zijn gestart.”

Visie
Uw huis, uw thuis, daar draait het om bij Arc en Ciel. Robert heeft in een ziekenhuis gewerkt en draait nog altijd ambulancediensten. Hij weet dus waar het in de zorg om gaat: aandacht, kennis en maatwerk voor de client. Robert: “De afgelopen jaren hebben wij een eigen visie ontwikkelden daar staan wij voor. Klanten die bij ons zijn geweest zijn blij dat ze niet naar diverse leveranciers hoeven, om alles voor elkaar te krijgen. Wij ontzorgen, van advies tot levering en realisatie. Het gaat niet altijd om directe zorg maar ook om het mobiliteitsvraagstuk en slaap- en zitcomfort. We kiezen, in overleg met de klant, voor duurzame oplossingen en laten het verschil in prijs en kwaliteit zien. We gaan voor het product dat het beste bij de klant past. Goedkoop kan ook duurkoop zijn. Het gaat om het vertrouwen, mond-tot-mondreclame doet de rest.”

foto van robert van aalst
Robert van Aalst