0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Rollator Showroom

rollator collectie in onze showroom
Bent u benieuwd welke rollator het beste bij u en uw situatie past? In onze showroom in Ulft vindt u beslist datgene wat u zocht.

Wij hebben een ruime keuze aan modellen op voorraad. Of het nu gaat om een rollator die licht van gewicht is, een model voor lange en/of zware mensen, of een rollator die speciaal ontworpen is voor mensen met de ziekte van Parkinson? Bij ons kunt u ze zelf uitproberen.

Wij geven loop- en gebruiksadvies zodat u het uiterste uit uw rollator haalt. Behoort u tot de kwetsbare groep dan kunt u het beste een afspraak maken. De showroom is op donderdag, van 10.00 – 16.00 uur open voor iedereen. Maakt u een afspraak daarbuiten, bent u de enige aanwezige in de showroom.

Goedkope rollators

Naast een groot aantal speciale rollators hebben we ook een aantal eenvoudige, maar stabiele en veilige rollators in ons assortiment. Hieronder een kleine selectie van de firma Vermeieren.

Vermeiren klassieke rollator 286i

De 286i is een klassieke en eenvoudige te hanteren rollator. Standaard voorzien van ergonomische handvatten en goed te hanteren rem. Dankzij de inklapbeveiliging is de rollator beschermd tegen het spontaan inklappen wanneer men tegen een stoep of drempel aanrijdt. Vervaardigd van hoogwaardig materiaal een zeer geschikt
naar de webshop

Vermeiren Eco-Light

De Eco-light lichtgewicht rollator heeft anatomische gevormde zachte handgrepen, een gepolsterde zitting en een comfortabele zachte rugsteun. De lichtgewicht rollator kan eenvoudig worden opgevouwen en is voorzien van automatische inklapbeveiliging, waardoor de rollator beschermd is tegen het spontaan inklappen wanneer
naar de webshop

Vermeiren Eco-Plus

De Eco-Plus is een lichte, vouwbare 4-wielrollator met een handige tas die zich onder de zitting bevindt. De aangename rugsteun en de zachte zitting zorgen voor optimaal zitcomfort. De rollator is volledig aanpasbaar aan uw lichaamslengte, met de mogelijkheid de voor- en achterkant en de
naar de webshop

Lichtgewicht rollators

Niet iedereen kan overweg met een gewone rollator. Deze is soms te zwaar om goed mee te kunnen lopen. Speciaal voor deze groep hebben wij enkele extra lichte rollators in ons assortiment.

Lets go out rollator

Let’s Go Out rollator is stabiel en licht van gewicht. Compact opvouwbaar tot 20 cm breed en eenvoudig op te bergen in kleinere ruimtes.
Trust lets go out rollator
naar de webshop

Human Care Nexus 3 rollator

De Nexus 3 rollator is uniek door zijn kwaliteit, lichtgewicht, verschillende zithoogtes verkrijgbaar, kabel loos remsysteem, dus geen remkabels, twee zitposities. Compleet met extra comfortabele zitting, rug band, en tas.
Human Care Nexus 3 rollator
naar de webshop

Topro Pegasus carbon rollator

Deze nieuwe carbon rollator van Topro weegt slechts 6.2 kg. Samen met de schokdempende banden, een inwendig remsysteem en een afneembare boodschappentas is een rollator van de beste kwaliteit.
naar de webshop

Standaard rollators

Hier een kleine greep uit onze standaard rollators. Standaard wil echter niet zeggen gewoon! Ook standaard kan een rollator vele bijzondere eigenschappen hebben of voorzien zijn van vele extra's!

Quava rollator

De Quava rollator is standaard voorzien van een boodschappentas, welke eenvoudig afneembaar is voor transport. Licht van gewicht, voorzien van comfortabele duwhandvaten, handremmen met parkeerrem en een comfortabele rugsteun. Dubbel opvouwbaar.
quava rollator rood
naar de webshop

Topro Olympos

De Olympos rollator is de ideale rollator voor mensen die last in de armen hebben van oneffenheden in het wegdek zoals stoeptegels. Dit heeft de Olympos te danken aan zijn grote voorwielen met SOFT banden. De rollator voelt zeer stabiel en robuust aan en is een lichtgewicht rollator. Ook geschikt voor het bospad.
Topro Olympos rollator
naar de webshop

Server rollator

Server rollator de lichtste rollator voor gebruikers tot 150 kg. Met een vast gelast frame is eenvoudig in te klappen en blijft gesloten door handige vergrendelingssysteem
server rollator
naar de webshop

Aangepaste rollators

Rollator is niet gelijk rollator. Er zijn er die extra licht zijn, geschikt zijn voor zware en/of lange mensen of voorzien zijn van extra hulpmiddelen zoals onderarmschalen. Bent u dus op zoek naar een niet standaard rollator, kijk dan hier is tussen. Zit uw rollator er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.
Want het moet al gek gaan of wij hebben niet precies de rollator die bij u past!

Navigator rollator met onderarmschalen

De Navigator is een vierwielige rollator met hoge onderarmschalen. Deze zeer stabiele en comfortabele onderarmsteunen zijn in hoogte verstelbaar, zodat gebruikers ze precies aan hun lengte aan kunnen passen. De Navigator is een eenvoudig in te klappen.
Navigator rollator met onderarmschalen
naar de webshop

Gemino 30

De blikvanger onder de rollators is de Gemino 30, iets waarmee u gezien kunt worden! Deze trendy rollator zal uw verwachting op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen.
Gemino 30 rollator
naar de webshop

Topro Pegasus rollator

Moderne, strakke en lichte rollator van carbon die opvalt door zijn functionaliteit en elegante ontwerp. TOPRO Pegasus garandeert de beste kwaliteit, veiligheid en stabiliteit bij een gewicht van amper 6,2 kg*.
Topro pegasus rollator
naar de webshop

Binnenhuis rollators

Rollators zijn er niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen. Binnen is er vaak minder ruimte om te manoeuvreren en extra grote wielen zijn binnen ook niet erg zinvol. Daarom hebben wij rollators speciaal voor binnen in ons assortiment. Licht in gewicht, makkelijk om te manoeuvreren en met een handig dienblad.

Wheelzahead rollator voor binnen

Luxe lichtgewicht binnen rollator. Wendbare wielen, eenvoudig in hoogte verstelbaar en inclusief dienblad en een opbergmandje. Met één druk op de knop klapt u uw rollator in. Deze rollator is veilig, u voelt de betrouwbare stabiliteit.
Wheelzahead rollator voor binnen
naar de webshop

Let's Go Indoor rollator

De Let's Go indoor rollator is smal en makkelijk manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes. Biedt ondersteuning en is veilig in alle situaties. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, zoals bijvoorbeeld in de keuken of badkamer als trolley of tafeltje.
Let's Go Indoor rollator
naar de webshop

Pixel binnenhuis rollator

De Pixel is een praktische multi-functionele ultra-lichtgewicht rollator voor gebruik binnenshuis. Uitermate geschikt voor personen die zelfstandig thuis willen blijven wonen maar daarbij wel enige hulp nodig hebben om zich veilig door het huis te kunnen begeven.
pixel binnenhuis rollator
naar de webshop
corona virus icon
ons corona beleid