telefoon icon

Themamaand

scootmobielen  op een rij buiten bij arc en ciel

April - Scootmobielactiemaand
bij Arc en Ciel

Ervaar zelf het comfort en de veiligheid

Deze april is het weer scootmobielmaand bij Arc en Ciel! Profiteer van extra scherpe prijzen op alle modellen en ontvang een gratis accessoirepakket ter waarde van € 250 bij aankoop van een scootmobiel. Arc en Ciel is dé specialist in mobiliteit, met een ruim aanbod aan scootmobielen, rolstoelen en rollators.

Brio opvouwbare scootmobiel
Brio opvouwbare scootmobiel

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en voldoen aan de nieuwste regelgeving, waaronder de ISO 7176-19 norm voor rolstoelen en scootmobielen. Onze scootmobielen zijn aangepast aan de toekomstige snelheidslimieten, zodat u altijd veilig en comfortabel onderweg bent.

Bij Arc en Ciel vinden we het belangrijk om u persoonlijk advies en begeleiding te bieden. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs* voor een proefles en helpen u bij het kiezen van de scootmobiel die het beste bij u past. Ons assortiment is uitgebreid en biedt onder andere modellen met grote wielen, goede vering en zowel links- als rechtshandige bediening.

STERLING Trophy

Een belangrijk aspect van onze service is de mogelijkheid die u heeft om veilig te oefenen met de scootmobiel op ons eigen terrein. Zo kunt u zelf ervaren hoe de scootmobiel rijdt en aanvoelt, voordat u besluit tot aankoop. Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de scootmobiel en dat u zich comfortabel en veilig voelt tijdens het rijden.

Onze persoonlijke service aan huis is beschikbaar voor klanten binnen een straal van 40 km rondom Ulft. Wij begrijpen dat vooral voor onze doelgroep, die vaak op leeftijd is en waarde hecht aan service en goed advies, het belangrijk is om dicht bij huis geholpen te worden. Daarom staan wij altijd voor u klaar in de omgeving van Ulft om u te voorzien van de beste zorg en begeleiding bij de aanschaf van uw scootmobiel.

STERLING Sapphire 2

Neem contact met ons op voor een afspraak en profiteer van onze scootmobielactie in mei. Bezoek onze showroom in Ulft of ga naar www.achterhoekscootmobiel.nl voor meer informatie. Bij Arc en Ciel kunt u rekenen op een uitstekende service, deskundig advies en een veilige en comfortabele scootmobiel die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Shwroom Arc n Ciel in Ulft
Onze showroom in Ulft