0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Zitten

Mobiel zijn en blijven is belangrijk voor iedereen. Zelf bepalen waar u gaat en staat maakt u onafhankelijk van anderen. En als dit niet meer zo vanzelfsprekend is kunt u wel wat hulp gebruiken, binnen en buiten.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in hulpmiddelen die u helpen langer zelfstandig te blijven. In uw eigen huis, of daar waar u woont. Blijf mobiel, maar doe het wel veilig. Op deze pagina staan enkele hulpmiddelen die u kunnen helpen langer en veilig mobiel te blijven.

Ons hele assortiment bekijken? Klik dan op de grote knop en bezoek onze webshop, Zorghulpmiddelenonline. U vindt hier een ruim aanbod aan diverse hulpmiddelen en niet alleen om mobiel te blijven.
sta op stoel op maat

Sta-op-stoel

Comfortabel zitten hangt af van veel factoren. Een stoel moet passen als een maatpak, met een goede ondersteuning voor uw lichaam. Bovendien is het belangrijk dat u gemakkelijk op kunt staan. Maatwerk voorkomt dat u last krijgt van rugklachten of afgeknelde zenuwen.

De sta-op stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar ook ergonomisch verantwoord. De stoelen zijn speciaal ontwikkeld om uw nek, rug, armen en benen te ondersteunen.

onze webshop
sta op stoel op maat

Draai schuif stoel

Eenvoudig aan tafel gaan zitten en opstaan. De draai schuif stoel met zijn unieke draai-schuif en transfer functie. Nieuw in Nederland!

Door een slim draai- en schuifsysteem kan de zitting met uw meebewegen. U schuift hiermee eenvoudig van de tafel af, of naar de tafel toe.

U krijgt precies de ondersteuning die u nodig heeft als u gaat zitten én als u weer overeind komt.

onze webshop
sta op stoel op maat

Op-sta hulp

Sta-op mechanisme, speciaal ontworpen voor bijna iedere stoel.

Plaats uw eigen stoel op dit
op-sta-mechanisme en verander zo uw eigen stoel in uw eigen op-sta-stoel.

Wilt u dus uw eigen comfortabele stoel omtoveren in een handige sta-op-stoel? Dan is dit mechanisme precies wat u zoekt.

onze webshop