0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Slapen

Er zijn veel adressen waar u matrassen en bedden kunt kopen. Maar wat als u aangewezen bent op een aangepast bed of matras? Dan hebt u behoefte aan vakkundig advies. Hoog-laagbed, valpreventie, domotica en transfer hulpmiddelen en verder alles rondom de zorg in het bed vindt u bij ons onder één dak.

Medische matrassen zijn er voor iedereen met reuma, dementie of een andere aandoening. Maar ook als u zwanger bent, veel sport of een houdingsafhankelijk beroep hebt kan een matras, speciaal voor uw ontworpen, een wereld van verschil zijn.
Omdat ieder mens anders is.
sta op stoel op maat

Parkinson matras

De diagnose Parkinson komt vaak onverwacht en heeft onmiddellijk effect op het dagelijks leven van de patiënt.

Naast de spanning op de spieren, typerend voor deze aandoening, vermindert ook buitengewone vermoeidheid de kwaliteit van leven. Veel dagelijkse activiteiten worden lastig. Daarom is deze matras ontwikkeld.

onze webshop
sta op stoel op maat

Extra laag bed

Dit hoog-laag bed is een Ultra Laag bed en kan met behulp van een eenvoudige bedieningskast moeiteloos op de gewenste hoogte gebracht worden. Zo kunt u uw bed op een lagere stand zetten om er makkelijker in en uit te kunnen stappen.

Brengt u uw bed op een hogere stand, dan maakt dat de verzorging, als u die nodig hebt, een stuk eenvoudiger.

Dit ultra lage verpleegbed is niet geschikt voor gebruik van een tillift!

onze webshop
sta op stoel op maat

Betty transferhulp

Wanneer het opstaan uit bed steeds meer moeite kost kan dit transferhulpmiddel uitkomst bieden. Het van lig- tot zithouding op de bedrand komen en vervolgens het op de benen gaan staan kan veel inspanning vergen, of zelfs onmogelijk zijn. Dan is er hulp nodig, met als gevolgd verlies aan zelfstandigheid.

Voor de partner of zorgverlener kan het bieden van deze hulp een fysiek zware handeling zijn. De Betty is in eerste instantie ontwikkeld om te ondersteunen bij het uit bed komen.

onze webshop