Facebook icon
LinkedIn icon

Arc en Ciel

uw huis, uw thuis

Arc en Ciel

Arc en Ciel

Arc en Ciel is een gerenommeerd bedrijf dat zich inzet voor het ontwerpen en realiseren van individueel maatwerk. Of het nu gaat om slapen, zitten, douchen, toilet, keuken, mobiliteit of andere kleine hulpmiddelen voor in huis. Arc en Ciel heeft hier altijd wel een passende oplossing voor. Kom dus gerust eens langs in ons bedrijf aan de Voorstsestraat 1, 7071 PH in Ulft. Bent U niet in de gelegenheid om te komen Arc en Ciel haalt U op of komt bij U langs.

Langer in de eigen omgeving blijven wonen, wie wil dat niet? Arc en Ciel heeft alles in huis om deze wens te realiseren. “De afgelopen jaren hebben wij een eigen visie opgebouwd en daar staan wij voor. Klanten die bij ons zijn geweest, zijn blij dat ze niet naar diverse leveranciers hoeven om alles voor elkaar te krijgen. Wij ontzorgen, van advies tot levering en realisatie. Het gaat niet altijd om de directe zorg, maar ook om het mobiliteitsvraagstuk en het slaapcomfort. We kiezen, in overleg met de klant, voor duurzame oplossingen en laten het verschil in prijs en kwaliteit zien. We gaan voor het product dat het beste bij de klant pas. Goedkoop kan ook duurkoop zijn. Dat willen we niet. Het gaat om vertrouwen en dan doet mond tot mond reclame de rest”, aldus Robert van Aalst.

Ophaalservice/bezoek aan huis

Bent u niet in de gelegenheid zelf op één van onze opendagen langs te komen dan biedt de ophaalservice voor u de uitkomst Arc en Ciel komt u geheel vrijblijvend ophalen in een staal van 40km rondom Ulft.

Onze tip:
“Tijdig zaken laten adviseren/aanpassen voorkomt onnodige valpartijen of (verergering van) klachten. Ook actieve mensen hebben er baat bij een stoel die de rug ondersteunt en een goede matras waarop ze iedere dag uitgerust wakker worden waardoor men de dag weer beter aankan”.

Heb je vragen stuur ons een mail via info@arcenciel.nl of bel 0315-842021.