corona virus icon
ons corona beleid
0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Nieuw in de webshop

In onze webshop Zorghulpmiddelenonline bestelt u snel en makkelijk al uw zorghulpmiddelen. Van rollator tot brace of toch een matras waar u heerlijk uitgerust op wakker wordt?

Of op zoek naar een sta op stoel op maat? Wij hebben een meetstoel waarmee we de ideale stoel voor u samenstellen. Ook adviseren wij u graag bij al uw vragen over langer zelfstandig thuis blijven wonen.

En als u een product niet kunt vinden? Bel of mail gerust. Wij helpen u graag!  

Beurer Ultrasone luchtbevochtiger

Zorgt voor een gezonde, bevochtigde lucht. U kunt makkelijker ademen, hebt minder last van stof en versterkt uw immuunsysteem. Hygiënisch, geurloos en vrij van bacteriën.

naar de webshop

Teken verwijderen met tang

Hebt u een teek opgelopen? Met deze tekentang kan men veilig en eenvoudig teken verwijderen. Na verwijderen ontsmetten met alcoholdoekje.

naar de webshop

Able2 Tuinvork ergonomisch lang

Tuingereedschap met lange steel, heeft ergonomische handgreep. Voor een goede positie van de pols en comfortabele werkhouding.

naar de webshop

Able2 Handig tuingereedschap tuinhark ergonomisch

Tuinhark met ergonomische handgreep. Handig tuingereedschap dat bijdraagt aan een goede positie van de pols en comfortabele werkhouding.

naar de webshop

Pro gel 125 ml

Circulation pro is geschikt voor personen met rusteloze benen, gezwollen enkels, beperkte mobiliteit, artritis, en diabetes, een goed hulpmiddel voor circulatie benen.

naar de webshop