corona virus icon
ons corona beleid
0315 - 84 20 21
info@arcenciel.nl

Nieuw in de webshop

In onze webshop Zorghulpmiddelenonline bestelt u snel en makkelijk al uw zorghulpmiddelen. Van rollator tot brace of toch een matras waar u heerlijk uitgerust op wakker wordt?

Of op zoek naar een sta op stoel op maat? Wij hebben een meetstoel waarmee we de ideale stoel voor u samenstellen. Ook adviseren wij u graag bij al uw vragen over langer zelfstandig thuis blijven wonen.

En als u een product niet kunt vinden? Bel of mail gerust. Wij helpen u graag!  

Vermeiren Quava rollator

De Quava rollator is standaard voorzien van een boodschappentas, welke eenvoudig afneembaar is voor transport.Licht van gewicht, voorzien van comfortabele duwhandvaten, handremmen met parkeerrem en een comfortabele rugsteun.

naar de webshop

Vermeiren Eco-Plus rollator

De Eco-Plus is een lichte, vouwbare 4-wielrollator met een handige tas die zich onder de zitting bevindt. De aangename rugsteun en de zachte zitting zorgen voor optimaal zitcomfort.

naar de webshop

Vermeiren Eco Light rollator

De Eco-light lichtgewicht rollator met anatomische gevormde zachte handgrepen kan eenvoudig worden opgevouwen en is voorzien van automatische inklapbeveiliging.

naar de webshop

Vermeiren Klassieke rollator 286i

Een klassieke rollator van de firma Vermeiren, de 286i is standaard voorzien van ergonomische handvatten en heeft een inklapbeveiliging die de rollator beschermd tegen spontaan inklappen wanneer u tegen stoep of drempel aanrijdt.

naar de webshop

Teken verwijderen met tang

Hebt u een teek opgelopen? Met deze tekentang kan men veilig en eenvoudig teken verwijderen. Na verwijderen ontsmetten met alcoholdoekje.

naar de webshop

Evaq Pro zorg en evacuatie matras

De Evaq-Pro is een zorg- en evacuatiematras in één. Deze matras heeft naast een decubitus therapie systeem ook een evacuatie functie. De Evaq-Pro matras is geschikt tot decubitus graad 2.

naar de webshop